ZVERKIN DRUG UPLAŠEN ZA ZADRUGAROVO MENTALNO ZDRAVLJE: Gubi KONTROLU, to je sve POSLEDICA zatvora!

Autor:

Zadruga

06.10.2021

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Bogunović Zverka je ipak poklekao pritisku zatvorenog prostora, te je sinoć napravio opšti karambol na imanju u Šimanovcima.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Aleksandar Bogunović na početku Zadruge 5

Intrigantni učesnik finalne sezone Zadruge Aleksandar Bogunović, nikad nije krio da je bivši robijaš. Kontroverzni zadrugar je pričao da je proveo čak tri godine u zatvoru, ali da ga je to naučilo mnogim životnim lekcijama, kao i da je zahvaljujući tm životnom poglavlju postao mnogo mentalno jači. Međutim, zadrugar je ipak potklekao pritisku zatvorenog prostora, te je sinoć napravio opšti karambol na imanju u Šimanovcima, kada je polomio kameru, zahtevajući da ga puste kući.

Zadrugar se tu nije zaustavio, već je zahtevao da mu hitno zovu advokate, jer više ne želi da bude učesnik pomenutog rijalitija. Sada se nakon celog haosa oglasio njegov bliski prijatelj, koji je otkrio da je predpostavio da će do ovoga doći:

- Nažalost, obistinjuje se moje najcrnje moguće predviđanje njegove potencijalne reakcije na zatvoren prostor. Ovo je upravo posledica tih mukotrpnih godina provedinih iza rešetaka. To je traumatično iskustvo samo po sebi, a kamoli u delu zatvora u kom je on bio. Ljudi misle to dođe i prođe, ali traume ponekad ostaju mnogo duže, a reakcije su raznorazne i nepredvidive... - rekao nje Bogunov drug za Srbiju Danas, pa dodao:

- Njega je možda i nesvesno sve ovo podsetilo na taj period i sada ga to davi i guši, on trenutno ne može da se izbori sa tim emocijama. Žao mi je kad vidim da ovako gubi kontrolu nad sobom, jer znam koliko je u životu bio pribran u mnogo težim okolnostima. Ovaj izazov za sada nije položio, a da li će smoći snage da pobedi sebe ostaje da se nadamo - zaključio je vrlo blizak prijatelj Bogunovića.

Foto: Republika.rsInstagram/printscreen

Aleksandar Bogunović je upoznao Kristijana Golubovića u zatvoru

Podsećanja radi, dosta se spekulisano da je Zverka delio ćeliju sa srpskim najpoznatijim robijašem Kristijanom Golubovićem, a on je zahvaljujući tim navodima, postao jedan od poznatijih rijaliti učesnika finalne sezone Zadruge 5.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading