TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA ZADESILA JE OLGU! Otac zadrugarke koji se ubio pre dva dana NAJAVIO PRIJATELJIMA: "NE MOGU VIŠE, UBIĆU SE"

Autor:

Zadruga

06.10.2021

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Olge Margitić izvršio je samoubistvo sinoć, a prijateljima je već nekoliko dana spominjao da da planira da digne ruku na sebe.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Olga Margitić na početku Zadruge 5

Otac zadrugarke Olge Margitić, sinoć je izvršio samoubistvo u svom domu na Zvezdari, a ekipa Hitne pomoći mogla je samo da proglasi smrt. Kako Blic saznaje poslednjih nekoliko dana Olgin otac se žalio bliskim ljudima da ne može više da izdrži problemem sa kojima se suočio, ali niko nije mogao da nasluti da će izvršiti samoubistvo.

Naime P.M. je pre nego što što je izvršio samoubistvo prijateljima rekao:" Ne mogu više, ubiću se". Kako se u medijima saznaje, njemu je teško pala smrt supruge, a takođe je pre nekog izvesnog perioda imao operaciju, koju je teško podneo. Pored svega toga, najteži udarac za njega je bio ulazak Olge u pomenutu rijaliti.

Foto: youtube printscreen

Olga Margitić ni ne sluti kakva ju je porodična tragedija zadesila

Podsetimo, Olga se 5. septembra uselila u Zadrugu 5, a po struci je diplomirani komunikolog na Fakultetu za Kulturu i Medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading