KLUPKO SE ODMOTAVA! Otkrivamo STRAVIČNE detalje o SMRTI zadrugarkinog OCA!

Autor:

Zadruga

06.10.2021

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa našeg portala našla se na licu mesta, a po najnovijim informacijama koje smo dobili sa lica mesta, otac Olge Margitić izvršio je samoubistvo.

Republika

Foto: youtube printscreen

Otac Olge Margitić se teško pomirio sa njenim učešćem u rijalitiju

Ekipa našeg portala našla se na licu mestu, a po najnovijim informacijama koje smo dobili sa lica mesta, otac zadrugarke Olge Margitić izvršio je samoubistvo. Poznata zadrugarka trenutno se nalazi u finalnoj sezoni Zadruge 5, i ne sluti kakva je porodična tragedija zadesila.

Otac popularne zadrugarke izvršio je samoubistvo, tako što je ispalio metak u glavu. Ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt.

Foto: Republika, TV Pink

Ovde je Olga živela sa njenim ocem

Po svemu sudeći, otac od Olge Margitić se dugo borio sa psihičkim problemima, ali svojim bliskim prijateljima je priznao da planira da digne ruku na sebi, nažalost niko ga u toj nameri nije shvatio ozbiljno, te ga nisu sprečili u toj nameri.

Podsetimo, Olga se 5. septembra uselila u Zadrugu 5, a po struci je diplomirani komunikolog na Fakultetu za Kulturu i Medije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading