TUŽNA SUDBINA OLGE MARGITIĆ! Zadrugarka ZAVIJENA U CRNO, ovo je DRUGA tragedija koja ju je ZADESILA!

Autor:

Zadruga

06.10.2021

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Olge Margitić sinoć je izvršio samoubistvo, a ekipa Hitne pomoći mogla je da konstatuje samo smrt.

Republika

Foto: printscreen

Olga Margitić se slomila kad je čula šokantne vesti

Otac Olge Margitić sinoć je izvršio samoubistvo, a ekipa Hitne pomoći mogla je da konstatuje samo smrt. Po navodima najbližih izvora mi smo saznali da je Olgin otac dugi niz godina muku mučio sa psihičkim stanjem , međutim svoje najbliže prijatelje je obavestio da planira da digne ruku na sebe, ali niko ga nije shvatio ozbiljno, sada se u medijima došlo do novih informacija, koje svedoče o tome koliko je život kontroverzne zadrugarke bio težak.

Zadrugarka je bila jako vezana za oca, te ovaj gubitak za nju predstvalja najteži životni udarac:

- Pre dve godine Olgi je preminula majka nakon teške borbe sa karcinomom. Bili su neutešni. Taj tragični događaj su Olga i njena sestra teško podnele, ali su se nekako trudile da nastave dalje, posvetile su se poslu. Sa druge strane, otac se nije mirio sa činjenicom da je ostao bez supruge. Toliko ga je pogodio njen prerani odlazak da se posle njene sahrane razboleo - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Imao je problem sa crevima zbog čega je i operisan. Pored problema sa stomakom, bio je sklon depresiji sa kojom se takođe borio. Olgica i njena sestra su stalno pazile na njega. Vodile su ga kod najboljih doktora, lečile, ali se stanje nije popravljalo - završava priču izvor za Pink.

Foto: youtube printscreen

Olga Margitić tokom učešća u Zadruzi 5

Podsetimo, Veliki šef je odmah po dobijenoj informaciji o smrti Olginog oca poslao pismo u kom je navedeno da se zadrugarka uputi ka kapiji. Ubrzo je privremeno napustila "Zadrugu" duboko slomljena šokantnom vešću o smrti oca, koju je dobila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading