ISPLIVALI ŠOK DETALJI O OLGI: Pre samoubistva oca, zadrugarka bila PROBLEMATIČNA!

Autor:

Zadruga

06.10.2021

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa portala Republika.rs nalazi se na Zvezdari ispred porodične kuće aktulene zadrugarke Ogle Margetić, i tom prilikom je došla u posed novih šokantnih detalja iz života Olge Margitić.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Olga Margitić na početku Zadruge 5

Ekipa portala Republika.rs nalazi se na Zvezdari ispred porodične kuće aktulene zadrugarke Ogle Margetić, kako nam je potvrđeno njen otac je izvršio samoubistvo.

P.M. izvršio je samoubistvo u naselju Zvezdara, a njegova ćerka Olga trenutno se nalazi u rijalitiju "Zadruga 5" i momentalno je po tom saznanju ubrzo napustila rijaliti.

Foto: printscreen/RTVPink

Olga Margitić na početku Zadruge 5

Sada smo došli do najnovij saznanja za slučaj samoubistva zadrugarkinog oca. Naime, kako navodi izvor blizak zadrugarki, njen otac se dugo mučio sa psihičim problemima:

- Bio je psihički loše vec godina i zdravstveno već. Ovome se niko nije nadao, šok je za celu porodicu, sestra ne moze da dođe sebi, loše joj je, ne mogu više da pričam stvarno, haos je - izvor blizak zadrugarki.

Komšinica zadrugarke Olge, vidno potučena iznela njeno mišljenje o celoj situaciji:

- Olga je bila problematična, bežala je od kuće. Imao je jednu operaciju prostate, čekao je drugu jer prva nije prošla dobro - tvrdi komšinica.

Po svemu sudeći, otac od Olge Margitić se dugo borio sa psihičkim problemima, ali svojim bliskim prijateljima je priznao da planira da digne ruku na sebi, nažalost niko ga u toj nameri nije shvatio ozbiljno, te ga nisu sprečili u toj nameri.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mile

06.10.2021 11:47

Kad otac prica o samoubistvu, nije ni cudo da je dete problematicno.