DEJAN I DALILA PRED KRAHOM? Zamerila mu Staniju, a onda otšla kod Filipa Cara: PRIZNAJ DA TI SE NEKO DOPAO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.10.2021

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supružnici i učesnici pete sezone rijalitija ''Zadruga'' Dejan Dragojević i Dalila Dragojević sinoć su se ozbiljno posvađali nakon što je Dalila više od pola sata razgovarala sa Filipom Carom, a Dejan joj je to zamerio.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević u bračnoj svađi

Zadrugari i supružnici Dejan Dragojević i Dalila Dragojević nekoliko dana unazad imaju probleme u ljubavnom gnezdu, a sinoć je došlo do pravog okršaja kada je Dejan shvatio da Dalila razgovara sa Filipom Carem više od pola sata, te joj je tražio da se vrati u krevet, dok se njoj nije svideo način i ton na koji joj se obratio.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević vratio Dalilu u krevet

Naime, Dalila ga je poslušala i otišla do svog kreveta, a onda je došlo do svađe između supružnika. Kako je nedavno priznala, ona je počela da sumnja u Dejanovu vernost, prvo zbog odnosa sa Stanijom Dobrojević, a onda zbog toga što ukućani misle da je Sandra Čaprić bacila oko na njega, a da on pokazuje da mu to prija, te da dopušta da mu se približi. Ipak, Dalila je sve bliža sa Filipom Carem, što joj je Dejan zamerio.

-Prihvati deo krivice na sebe - rekla je Dalila.

- Dobro, ja jesam kriv. Ja tebi ništa ne zameram. Pet puta sam te zvao da pričamo... Ti si otišla i rešila sa njim... Ako sam ti ja dao povoda za to, onda okej... - odgovorio je Dejan, na šta mu je Dalila rekla da jeste dao povoda.

- Čime, lepotom? Jesam ja kriv što se nekome sviđam? - pitao je Dragojević.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević preko pola sata razgovarala sa Filipom Carom

- Nemoj da radiš te stvari. Ti nikad nisi to radio... Ja sam se uvek družila sa ljudima, ti si sam rekao da nećeš ni sa kim da se družiš! I onda saznam... - očajno je rekla Dragojevićka.

- Ja tebi ništa ne zameram, ni komentarišem. Zvao sam te sad jer sam imao potrebu da porazgovaram sa tobom - kazao je David.

- Pričala sam sa tobom pre toga, ti si mi rekao informaciju, otišla sam da rešim sa njim, jer si ti rekao da nećeš sad. Znači ti bežiš od nečega. Počeću i ja da bežim. Ti mene kušaš. Ja kriva nisam, kriv si ti. Za sve! - besnela je Dalila, na šta joj je David rekao da legne da spava.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević ljubomorišu jedno drugom

- Dobro, nisi ti ništa, evo ja sam... Neko mora, evo ja ću... Hoćemo tako funkcionisati? Što ne priznaš neke svoje stvari? Priznaj da ti se neko dopao - odgovorila je ona.

- Ti praviš dramu - rekao je on., na šta ga je Dalila upitala kome je dao 10 poena na izboru za Miss, pa rekla da je lud ako misli da će ga nakon svega zagrliti.

- Ja sam mislio da smo rešili ovo - odgovorio je Dragojević.

- Nećemo nikad rešiti ovo... - besnela je Dalila.

- Izađi tamo, izađi, pa se deri - rekao je Dejan, prebacivši joj što je povisila ton.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zec

04.10.2021 16:34

Pokvarena žena.

MladenBg

05.10.2021 05:16

Napad je najbolja odbrana. Ovaj Dejan treba da se pomoli da ga ona sutne i spasi se ove anakonde.