U MILANU SE ORILO ''JUTRO JE'': Zlatan će fudbalom da vlada dokle god mu peva TOPČAGIĆ NADA! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Sport

04.10.2021

06:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Zlatan Ibrahimović proslavio je svoj 40. rođendan, a gost iznenađenja je bila pevačica Nada Topčagić, koja ga je dočekala uz pesmu ''Jutro je''.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/topcagicnada

Nada Topčagić na rođendanu Zlatana Ibrahimovića

Fudbaler Zlatan Ibrahimović proslavio je svoj 40. rođendan, a prijatelji koji su se okupili da uveličaju ovu priliku, iznenadili su ga ni manje ni više pevačicom Nadom Topčagić.

 

 

Naime, pevačica ga je u nedelju dočekala na proslavi kao gost iznenađenja, a Ibrahimović čim je kročio u salu gde su ga okupljeni prijatelji i kolege čekali, začula se pesma ''Jutro je'', a Nada je na oduševljenje svih zapevala uživo, a fudbaler je bio vidno iznenađen.

- Zlatanov 40ti rođendan.Kraljica sa 'Jutro je' na licu mesta. Svet je dobio ono što je zaslužio, a to sam ja! Ljubi Vas I voli Nadica - napisala je Topčagićeva u opisu jedne od fotografija.

 

 

Poznato je da je Zlatan pesmom ''Jutro je'' dočekan i na Sanremu, nakon čega je Nada poželela da mu otpeva lično tu pesmu što se i dogodilo.

 

Komentari na društvenoj mreži Instagram su se samo nizali, a jedan od najupečatljivijih je:

- Zlatan će fudbalom da vlada dokle god mu peva Topčagić Nada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading