MARIJA KULIĆ PROGOVORILA O LEČENJU: Otkrila sve detalje, a evo kakvi su joj REZULTATI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.10.2021

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnik ,,Zadruge" Marija Kulić oglasila se na Instagram profilu i otkrila kako se sada oseća, nakon što je obavila sve potrebne preglede u Turskoj.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić otkrila kako se oseća

 

Rijaliti zvezda Marija Kulić nakon borbe sa opakom bolesti, oglasila se prvi put i otkrila kako se sada oseća. 

Majka Miljane Kulić na svom Instagram profilu objasnila je kroz šta je sve prošla, a potom pratioce obavestila da se za sada oseća jako dobro i da su svi rezultati u najboljem redu. Podsetimo, Marija je rijaliti takmičenje napustila, baš zbog lečenja, a sada je otišla direktno u Tursku, gde je obavila PET skener, ne bi li doktori ustanovili da li je lečenje prošlo uspešno. 

Republika

Foto: instagram.com

Miljana i Marija Kulić otišle za Tursku zbog lečenja

 

Na svu sreću, Marija je objavila srećne vesti, zbog čega je izuzetno zadovoljna, pa je napisala kako se sada oseća.

- Pre svega hvala svima na divnim rečima podrške. Dobro sam, moje stanje je pod kontrolom. Ja sam borac i drugačiji rezultat nije bio opcija! Hvala poliklinici, što su sve vreme bili uz mene, što su za jedan dan zakazali pregled na PET skeneru i organizovali celo putovanje. Pregledala sam se u univerzitetskoj bolnici, koja je deo najveće zdravstvene grupacije u Turskoj. Imam samo reči hvale za bolnicu i osoblje, kako za doktore, tako i za prevodioce. Bolnica je opremljena najsavremenijim aparatima za onkologiju, rade vrhunski stručnjaci, školovani u Americi i što je najvažnije imaju 98% uspeha u lečenju, upravo zato sam se opredelila za ovu bolnicu - napisala je Marija Kulić

Republika

Foto: instagram.com

Marija Kulić otkrila rezultate lečenja

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading