MILJANA KULIĆ POBEGLA U ZADRUGU ZBOG DUGOVA? Isplivao račun koliko zadrugarka duguje etno selu, FRAPANTNO! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.10.2021

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić prošle noći ponovo je postala zadrugarka rijalitija ,,Zadruga 5", a sada je isplivao snimak na kom se vidi koliko ima duga prema najpoznatijem etno selu.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić pobegla u Zadrugu zbog dugova?

 

Rijaliti zvezda Miljana Kulić prošle noći ponovo se vratila u ,,Zadrugu 5", u neobičnom i šokantnom izdanju. Miljana je odmah po ulasku zaratila sa zadrugarima, jer šta drugo očekivati od nje, a izgleda da je čelnike Pinka molila da joj daju još jednu šansu, kako bi pobegla od finansijskih problema. 

Naime, u rijalitiju ,,Zadruga 5" nalazi se i Bane Đokić koji je svojim prisustvom Miljani zagorčao prvi deo njenog boravka na imanju u Šimanovcima, jer je baš on sin čoveka koji drži najpoznatije etno selo. 

Afera "Etno selo"

Tokom rijalitija ,,Zadruga" sigurno da ste čuli za famozno etno selo, gde se tokom leta odigravaju prave bahanalije i drame. Nakon ,,Zadruge 3" etno selo obeležila je afera Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, a priče koje su isplivavale na površinu ježile su i šokirale javnost. Od toga da je Maja šetala gola, nakon svađe sa Janjušem, do toga da su se tamo tajno viđali, dok je on još uvek bio u braku sa Enom Janjušević. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Miljana Kulić u problemima do guše

 

Međutim, ,,Zadrugu 4" obeležila je afera u etno selu između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, koji su se ponovo spojili i započeli njihovu ljubavnu romansu. Miljana i Zola skrivali su se u etno selu od očiju javnost, sve dok Bane Đokić nije progovorio. Tokom jedne rasprave Bane se uneo Miljani u lice i uživo u programu izneo šok detalje o njenom dugu koji ima prema njegovom ocu. Miljana je priznala to, ali tvrdeći da ju je Banetov otac namerno pokrao. 

Pobegla u ,,Zadrugu 5" zbog dugova?

Miljana Kulić pre nekoliko nedelja poslala je pismo čelnicima Pink televizije Milici i Željku Mitrović, moleći za samo još jednu šansu kada je rijaliti u pitanju. Oni su odlučili da joj poveruju, te je prošle noći ponovo postala zadrugarka koja se bori za glavnu nagradu. 

No, izgleda da je Miljana uradila ovo samo kako bi pobegla od finansijskih problema i dugova. Naime, pojavio se snimak na kom se vidi Miljanin račun koji ima prema etno selu o kom smo već pričali. 

 

Na snimku se vidi da je u pitanju poduži spisak svega što je Miljana koristila od usluga, a tačan iznos je preko 90. 000 dinara. No, poznato je da etna sela i inače koštaju, a da li će doći do sudskog poravnjanja ostaje nam da vidimo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading