OTKRIVENO KO JE UKRAO NOVAC OD DENIZ DEJM! Istina isplivala na videlo, LOPOV raskrinkan na DRUŠTVENIM MREŽAMA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.09.2021

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deniz Dejm je ostala juče bez budžeta, kada joj je tokom podele neko ukrao novac, a sada je oktriveno i čije je maslo to bilo!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Deniz Dejm pronašla ukradeni novac

Deniz Dejm je ostala juče bez budžeta, kada joj je tokom podele neko ukrao novac, zbog čega je zadrugarka pobesnela i napravila lom. 

Na svu sreću sve se završilo dobro po zadrugarku, te joj je taj isti ukradeni novac, jako brzo bio vraćen. Deniz se tada tom prilikom zahvalila svim ukućanima, ali i potkačila Baneta Đokića da sumnja da je sve to njegovo maslo.

- Želim da se zahvalim Matoroj i Banetu što su mi dali novac, ja im to neću zaboraviti. Čula sam razne priče, čula sam da je uzeo Bane Đokić, moj navodni drugar - rekla je juče Deniz.

 

Međutim, istina je daleko drugačija, sada je isplivao video koji dokazuje, da je Dalila zapravo krivac, odnosno lopov na imanju. Mnoge gledaoce je ovakav postupak Dragojevićke iznenadio, jer niko nije ni naslutio da je ona spremna na tako nešto.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading