JANJUŠ ZAPROSIO MARIJANU Košarkaš spreman da ponovo stane na ludi kamen!

Autor:

Zadruga

20.09.2021

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš je poznat po brojnim aferama iz rijalitija, ali izgleda je da je sada odlučio da okrene novi list

Marko Janjušević Janjuš se proslavio učešćem u rijalitiju, po brojnim aferama koje je imao sa kontroverznim učesnicama. Publika ga najviše pamti po ljubavnoj romansi koju je imao sa Majom Marinković.

Nakon izlaska iz Zadruge 4, poznati košarkaš je odlučio da okrene novi list ali to je bilo kratkog veka, do njegovog novog učeća u poslednju sezonu Zadruge 5.

Na početku rijalitija, Janjuš je pokazao smerno ponašanje, ali kako to uvek biva, zadrugar je ubrzo krenuo po starom i uplovio ovog puta u romansu sa Marijanom Zonjić.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Marijana Zonjić i Janjuš ne kriju više svoju ljubav

Nakon prvog poljupca, Marko Janjušević i Marijana Zonjić nastavili su sa razgovorom. A onda je usledilo neočekivano pitanje od strane košarkaša!

- Daj mi još dve šanse molim, te! Još da se malo iživim dok se ne oženim! Hoćeš da se udaš za mene? Malo da se iživim, pusti me - govorio je košarkaš.

- Jao kako lažeš! Ma radi šta hoćeš - nasmejala se Marijana.

- Ja da budem sa tobom, ti ne bi mogla da se smiriš. Najviše te gotivim u kući! Daj mi još dve šanse!- izjavio je Marko.

- Šta hoćeš da uradiš, jel nešto opasno? - pitala je Zonjićeva.

Ovim postupkom je Janjuš svima stavio do znanja, da je ovog puta drugačije. Da li će njih dvoje nastaviti vezu u rijalitiju i nakon toga krunisati vezu brakom, ostaje da vidimo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading