MALOLETNA MILICA VESELINOVIĆ BLUDNIČILA SA TROJICOM MUŠKARACA: Bivši zadrugar otkrio šokantne informacije, A TEK DA VIDITE ŠTA JE REKAO O VIKTORIJI MITROVIĆ! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.09.2021

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Lazić Neca bivši zadrugar se oglasio za naš portal prokomentarisao nove učesnike, pa zatim šokantne informacije o Milici Veselinović!

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić u krevetu

 

Zadruga 5 je uveliko počela, a situacija je se iz dana u dan zahuktava, novi parovi su se već izdvojili, ali i učesnici. 

Mensur i maloletna Milica Veselinović svakodnevno izazivaju kontroverze, te da li atraktivni Ajdarpašić zapravo voli maloletne devojke, jer je nekada kao Milicom bio opčinjen i Minom Vrbaški, koja je takođe svojevremeno bila najmlađa učesnica.

Deniz Dejm zvezda Only fansa koja je za kratko vreme pridobila simpatije gledalaca ali i zadrugara, svi komentarišu da je njen ulazak pravo osveženje za rijaliti., te da će napraviti bum svojim učešćem. Viktorija je slobodnija devojka koja je sve rasplakala svojom potresnom pričom koju je javno otkrila i izazvala saosećanje javnosti šta je sve prošla u životi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Lazić (@iamnecaa)

 

Za naš portal se oglasio bivši zadrugar, ali i budući kako on tvrdi Nenad Lazić Neca, koji je najavio svoj ulazak početkom novembra kako za sada stoje stvari, te u pauzama pripreme za rijaliti, otkrio je svoje mišljenje o novim učesnicima.


- Spomenuo bih za početak Mensura, vidimo da se suzdržava od konflikta, ali je veoma arogantan i ume da ubode veoma bolne tacke da bi iziritirao ljude. Jedna veoma loša kopija Vladimira Tomovića ako mene pitate. Tomović i ja jesmo imali konflikte, ali je Tomovic izumeo kulturu za ovog Mensura. Još mogu da dodam sto se njega lično tiče je zaista vatreni fanatik Vladimira Tomovica, te je na osnovu njega i postao bitan. Sto se tiče Milice, prvo za nju mogu da kažem da je “mala” namazana svim mogucim bojama, i da uopšte nije naivna, čak mi se javljaju mnogi koji nju znaju i govore da je mala opasna. Svi se sećate kako su ljudi mene osudjivali sa 19 godina, zbog mog “zezanja”… a zamislite tek nju sa 17, koja kao “mala slatka devojčica” radi katastrofalne stvari. Njih dvoje su mi odvratni postali od onog momenta iz kreveta i vlažnih maramica… sve u svemu jadna rijaliti igra.
Još da dodam da mala ne može da pridje Mini, a kamoli da bude ona po lepoti… ali po nemoralu je deset puta gora, imam informaciju od njenog sugrađanina da je bludničila sa trojicom starijih od nje, imam još dosta informacija o njenim nemoralnim radnjama ali čuvam za ulazak
- izjavio je Neca za Republiku, pa nastavio.


 

Republika

Foto: Republika.rs

Nenad Lazić smatra da je Deniz Dejm pravo osveženje za rijaliti!

 

-Uh Deniz Dejm je pravo osveženje za rijliti, ona me podseća na mene sa početka, kada sam svima bio zanimljiv i bez foliranja provlacio pažnju kao neko malo bezbrižno dete. Veoma inteligenta i pametna devojka. Onlyfans je savremena aplikacija tako da ona pošteno saradjuje novac. Nije kao prekrivene elitne prostitutke koje glume moral kad udju u Zadrugu, pa se tiktoker osvrnuo na trenutno najpopularniju zadrugarku Viktoriju, te otkrio da je plakao kao kiša nakon njene ispovesti:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pixabay.com

Viktorija Mitrović ispričala da je pop silovao kad je imala 12 godina

 

- Viktorija nije moralna, ali je nije ni sudbina milovala, kada sam čuo priču o tome, plakao sam ko kiša. Veoma me je razočarala ta informacija da lice poput učenog vernika mogu tako nešto da naprave deci od 12/13 godina, ali takve stvari se dešavaju u velikoj meri. Viktorija je borac sto se tiče njenog života, ali ne opravdavam njene nesmotrene odlike ali je moje godište pa je razumem- zaključio je Neca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading