SAŠKA KARAN NA SUĐENJU ZBOG POKUŠAJA UBISTVA MILJANE KULIĆ: Predat je i snimak kao dokaz na sudu, EVO ŠTA SE ČUJE NA VIDEO ZAPISU!

Autor:

Zadruga

18.09.2021

06:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saška Karan na suđenju zbog pokušaja ubistva Miljane Kulić!

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Saška Karan na suđenju za pokušaj ubistva Miljane Kulić!

 

Saška Karan bila je šokirana kada je na adresu dobila poziv na sud, zbog toga što je u novembru 2019. godine gađala Mariju Kulić pepeljarom i pretila joj ubistvom u Zadruzi 3. Suđenje je bilo prošle nedelje u Palati pravde, ali se Marija Kulić nije pojavila iako je ona tužila Karanku!

Saška Karan sa Miljanom na sudu!

Zakačile smo se u rijalitiju, kao što obično biva. Prijavu protiv mene su podnele Miljana i Marija Kulić. Suđenje je bilo u Palati pravde, prošlog petka. Predali su i snimak, ali na snimku se čuje i da Marija kaže da je ja nisam pogodila predmetom u glavu. A nisam je ni ubila kao što vidite. Iznenađena sam tužbom… Kada sam davala iskaz na sudu, osećala sam se kao najgori kriminalac. Gagi Đogani me je jurio sekirom da me ubije, nisam ga tužila, a javni tužilac uopšte nije reagovao. Bebi Dol me je povredila skalpelom i umalo zaklala, pa se ni tada niko nije oglasio. Zbog ove tužbe sam spremna da idem u zatvor ako treba – objašnjava Saška za Star i nastavlja:

-Jesmo mi na ratnoj nozi, bilo je svega i svačega između nas, ali pogotovo sada kada je zdravlje u pitanju, želim Mariji i Siniši da ozdrave zbog svoje dece i unučeta. Žao mi ih je, jer niko od nas ne zna šta ga čeka u životu. Mariji opraštam sve, nek joj Bog da ozdravljenje. Eto šta im je Miljana sve pravila, mnogo stresa je dovelo do takvih bolesti. Iskreno sam iznenađena što je Miljana ušla ponovo u rijaliti, a zna u kakvom su joj stanju roditelji. Svaka normalna ćerka bi u ovoj situaciji trebalo da bude uz svoje roditelje – zaključila je Saška.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nada

18.09.2021 10:58

Bravo Saška. Lepo zboriš napolju. A u rijalitiju si igrač bezobziran. Tada glumiš nasilnicu i torokušu.

Odgovori 11 2