ŠA ULAZI SA IVANOM U ZADRUGU 5: Otkriveni delovi ugovora sa Pinkom, reper će odraditi Tarinu KAZNU, a bivša uzela OVAJ HONORAR! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.09.2021

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša i Ivana Aleksić su odlučili da zajedno uđu u rijaliti ,,Zadrugu 5" i da otkriju sve ono što su ostavili iza zidina.

Republika

Foto: E-Stock, Instagram

Nenad Aleksić Ša ulazi u Zadrugu 5v sa bivšom ženom Ivanom Aleksić

 

Reper Nenad Aleksić Ša spada u red onih učesnika rijalitija kojima se život pred kamerama okrenuo za 180 stepeni. U ,,Zadrugu 3" je ušao kao velika muzička zvezda i iz nje izašao sa ozbiljnijom flert aferom sa starletom Draganom Mitar. 

To kao da mu je bilo malo, pa je kao iskusan rijaliti igrač u ,,Zadruzi 4" popustio sve kočnice i svoju zakonitu suprugu Ivanu Aleksić mesecima varao sa starletom Tarom Simov, zbog koje je nakon izlaska znatno izgubio popularnost, novac, ali i kredibilitet nekada popularno repera. Konstantni skandali, nežna pomirenja i histerični raskidi potresu su njihovu vezu.

Republika

Foto: E-Stock, Instagram

Ivana Aleksić se druži sa Vladimirom Tomovićem, zbog osvete prema Ša

 

Saga koju su činili Nenad, Ivana, Tara i kršni Crnogorac Vladimir Tomović mesecima je punila strane novina, a reper i njegova bivša supruga su tvrdili da se više nikada neće sresti niti učestvovati u rijalitiju. Mediji su saznali da se bivši supružnici spremaju da se usele u ,,Belu kuću" i pred očima milionskog auditorijuma istresu i ono malo prljavog veša koji je ostao od njihovog braka i ljubavi. 

- Nenada je učešće u rijalitiju mnogo koštalo, posebno situacija u poslednjoj Zadruzi koja ga je finansijski rasturila - počinje izvor blizak reperu

- Razvod od Ivane koji se desio uživo koštao ga je 150. 000 evra, dok je samoinicijativno zbog ljubavi prema Tari platio i njenu kaznu kada je demolirala imaginarijum u iznosu od 50. 000 evra. Ivana je, sa druge strane, dobila novac, ali još ne može da se oporavi od sramote koju je u javnosti pretrpela. Ona je otvorila kozmetički salon i počela da se druži sa Vladimirom Tomovićem, koji joj je bio velika podrška, ali i želja za nekim vidom osvete kod nje još uvek postoji - priča izvor za Alo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, instagram.com/nenad_aleksic_sha

Ša se miri sa Ivanom Aleksić u Zadruzi 5

 

Iako su i Ivana i Nenad tvrdili da ih zajedničko učešće u rijalitiju ne zanima, ovo je bila ponuda koja se nije mogla odbiti. Uskoro bi trebalo da zajedno uđu u ,,Zadrugu 5", što će reperu biti treće učešće, a njegovoj bivšoj supruzi prvo. 

- Razlog zbog kog su pristali je na prvom mestu novac, je bi Ša ugovorom koji je potpisao trebalo da vrati sumu koju je tokom prošle sezone zbog svog ponaašnje mora da se odrekne. Ivana je ugovor potpisala pod drugim uslovima i na nedeljnom nivou tražila 5. 000 evra - priča izvor i dodaje:

Njihova priča je još uvek aktuelna i atraktivna i uprkos jako interesantnim ličnostima koje su već u kući, produkcijski tim smatra da će njih dvoje biti pun pogodak. Oni sami više ništa ne mogu da izgube.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nada

14.09.2021 09:03

Ša je prevejani ulični prevarant i lažov. Gleda nas u oči i laže. Zna da mi znamo da laže. ali on i dalje laže.

Odgovori 42 7
Mad Max

14.09.2021 13:27

Ša nije izašao sa ozbiljnim flertom sa Draganom Mitar vec nikom ništa,a 4 sezona je već ispričana priča. Pa nisu svi podkupljivi i nije da se pored solidnog posla moraš blamirati za novac pred celom Srbijom i šire. Meni jeste novac potreban jer je popio ispalu veka i lično kao čoveka koga ne poznajem žao mi ga je ,ali nije novac sve,zdravlje i sreća su jako važan faktor da ti život bude kako treba. Nama je najlakše da osudjujemo ili da zalimo,ali pitanje je ko bi ima onu stvar da uradi stvari koje niko dosad nisu uradili ni blizu zarad ljubavi ma kakav ishod da je došao. Sve u svemu sumnjam u taj ulazak. Po iz NS.

Odgovori 7 13
Darko

15.09.2021 05:39

@Mad Max - Nenade, Nenade, Nenade, Nenade, ti li si?

Odgovori 11 0