KRISTIJAN I KRISTINA NAVLAČE LJUDE NA PROPAST: Reklamiraju kladioničarske PREVARANTE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.09.2021

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović i Kristina Spalević su pokazali jednim pozetom da ne mare za svoje pratioce, koje su odlučili da navuku da se jave džeparošima.

Republika

Foto: ST/Vladimir LUKIĆ

Kristijan Golubović i Kristina Spalević reklamiraju džeparoše na Instagramu

 

Poznati rijaliti ljubavni par Kristina Spalević i Kristijan Golubović povukli su se iz medija nakon izlaska iz ,,Zadruge 4", a trude se da svoj dan ispune novim avanturama. Kako su jedni od zapaženijih takmičara rijalitija i van njega, Kristina i Kristijan dobijaju svakodnevno razne poslovne ponude, među kojima se našla i jedna velika prevara.

Kristijan i Kristina su pozvali pratioce na društvenim mrežama da se oprobaju u kladioničarskoj igri nameštenih utkamica, a sve vreme su na osmehu držali lice. Nije prvi put da poznate ličnosti zarađuj na ovaj način, ali njih dvoje nisu marili što je u pitanju klasična prevara. 

Republika

Foto: ST/Vladimir LUKIĆ

Kristijan Golubović i Kristina Spalević džepare narod preko društvenih mreža

 

Pre nekoliko meseci u medijima se pojavio spisak poznatih ličnosti koji su se bavili reklamiranjem Instagram profila koji se bave raznoraznih malverzacijama, a sve u cilju da narodu otmu novac i zarade na tuđoj naivnosti. Sada su se u to uputili i njih dvoje, pa su svoje pratioce, koji su glasali za njih sve vreme, naterali da se jave na Instagram profil izvesne osobe koja bi im navodno pomogla da se obogate. 

Svakako da je u pitanju klasičan vid manipulacije i zloupotrebe popularnosti, a pozadina svega toga je džeparenje i klasična prevara naroda, na koju niko ne treba da nasedne.

Jasno je svima da su Kristina i Kristijan dobili novac za ovu reklamu, jer sigurno nisu ovo uradili na lepe oči, ali izgleda da im nije stalo zaista do toga da prevare poštede i njihove verne pratioce koji su im omogućili lagodan život. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nada

10.09.2021 19:39

Prevaranti. Kristina kao da ima preko 40 godina.