MILJANA OTKRILA DA LI JE U KONTAKTU SA GOCOM TRŽAN: Otkrila gde joj je sin, pa oplela po Ivanu Marinkoviću! (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

06.09.2021

02:30

MIljana Kulić ulazi u Zadrugu 5, a za naše kamere je otkrila šta možemo da očekujemo od nje u ovoj sezoni, gde će biti sin Željko, a onda se dotakla i Goce Tržan i Ivana Marinkovića i njenog odnosa sa njima.

Republika.rs

Miljana Kulić na ulasku u Zadrugu 5 otkrila detalje odnosa sa Ivanom Marinkovićem

Miljana Kulić kao i svake prethodne, tako i ove, poslednje, pete sezone biće deo rijalitija ''Zadruga'', a za naše kamere otkrila je šta ovoga puta možemo očekivati od nje, kakvog su joj zdravstvenog stanja roditelji, ali i gde će joj biti sin, kao i da li je u kontaktu sa Gocom Tržan i Ivanom Marinkovićem, sa kojim ima dete.

Miljana je otkrila da više ne pije nikakve tablete, te da je odličnog zdravlja, kao i njeni roditelji, a onda otkrila da li će sin Željko i ove sezone biti u Imaginarijumu i šta joj je majka Marija savetovala pred ulazak:

- Neće sigurno Željko biti tu, teško mi je pao rastanak, zato sam i bila sva otečena - a onda dodala da joj je majka poručila da ćuti i da se ne meša ni u šta.

Republika.rs

Miljana Kulić otkrila gde će joj biti sin za vreme njenog učešća u rijalitiju

S obzirom na to da joj je sinu nedavno bio rođendan, zanimalo nas je zašto Ivan Marinković nije prisustvovao ovom srećnom događaju:

- Zvala sam ga na rođendan, nije se odazvao, rekao je da se Beka pas razboleo pa da ne može da dođe - a onda otkrila da li ju je Goca Tržan ikada kontaktirala i da li bi volela da Željko upozna svoju sestru po ocu:

Republika.rs

Miljana Kulić otkrila u kakvom je odnosu sa Ivanom Marinkovićem i Gocom Tržan

- Nikada nije izrazila Goca želju, a ja bih volela da se oni upoznaju i to bih dozvolila, vreme će pokazati. 

 

Komentari (1)

Loading
Vasar Tastine

11.09.2021 09:54

Nisi cula za kontracepciju glupaco. Kad vec nemate kriterijume sa kim spavate ona ti niko drugi nije kriv nego ti sama. Da nije Marinkovic bio bi neko drugi. Sljam najgore vrste.