JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ U SUZAMA: Isplivao snimak sa Zvezdare, evo kako je izgledao ispraćaj Stefana Karića u Zadrugu 5! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

05.09.2021

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Ljubisavljević, inače snajka Osmana Karića, ispratila je svog dečka Stefana Karića u Zadrugu 5, a njen budući svekar objavio je snimak kako je izgledao ispraćaj u Zadrugu 5.

Republika

Foto: instagram.com

Jovana Ljubisavljević ispratila je Stefana Karića u zadrugu 5

 

Stefan Karić večeras je postao ravnopravni zadrugar poslednje sezone Zadruge 5, a njegova voljena devojka Jovana Ljubisavljević ga je ispratila sa vile na Zvezdari.

Jovana je odlučila da isprati svog dečka pravo u Šimanovce, a njoj su pomogli njegovi roditelji Osman Karić i prijatelji, kao i maćeha.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Stefan Karić ušao u Zadrugu 5

 

Sve je izgledalo vrlo emotivno, a u jednom trenutku se primetilo i da Jovani nije bilo svejedno, te da je pustila suzu. Poznato je da su se Jovana i Stefan upoznali u Zadruzi 4, te da su prošli žestok perod, a po ulasku u poslednju sezonu, Karić je poručio da je ovo njihov veliki test za vezu i ljubav. 

 

Osman Karić na svom Instagram profilu objavio je video snimak na kom se vidi ceo isprićaj njegovog sina Stefana u Šimanovce, pravo u Zadrugu 5. Ostaje nam da vidimo da li će Karić uspeti da ostane Jovani veran, ali i da li će ga ona sačekati po njegovom izlasku. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
vudu

06.09.2021 07:54

Dal je prolila lavor vode i mavala belom maramicom za njim.... Fejk veza, kao i cela fejk priča oko te misice.... A poznaju je mnogi sa splavova....