ZOKI ŠUMADINAC KAKVOG NISTE VIDELI DO SADA: Otkrio da li će imati intimne odnose sa Sanjom Grujić! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.09.2021

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoki Šumadinac ulazi u ''Zadrugu 5'', a samo za naše kamere je rekao šta možemo da očekujemo od njega u ovoj sezoni, a onda onda otkrio da li možemo da očekujemo odnose sa Sanjom Grujić, koja je navela da to želi samo sa njim u Beloj kući da uradi.

Republika

Foto: Republika.rs

Zoki Šumadinac u Zadruzi 5

Još jedan od učesnika pete sezone rijalitija ''Zadruga'' je Zoki Šumadinac, koji je jedan od povratnika, a samo za naše kamere je otkrio da je spremniji nego prošli put i da joj je sada sa zdravljem sve u najboljem redu, te da će živeti još 250 godina.

Otkio je da ne ulazi sa planovima i taktikama, već da će se kao i do sada voditi samo osećajem. Zoki izgleda svežije nego ikada, ofarbane kose, urađenih obrva i usana za koje tvrdi da su njegove prirodne.

Sanja Grujić, nova zadrugarka je izjavila da želi samo sa njim da ima odnose, ali ukoliko promeni neke stvari na sebi, a Zoki je na to rekao da se on menja samozbog sebe, a na naše da je ona ''bomba'' on je imao da kaže samo jedno:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Sanja Grujić otkrila da bi samo sa Zokijem Šumadincem imala intimne odnose

- Pa i ja sam bomba - kratak i kao i uvek iskren je bio Zoki Šumadinac.

Šta je Zoki još rekao pogledajte u videu na početku teksta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading