DENIZ DEJM GOLIH GRUDI U BELOJ KUĆI: Slovenačka eskort dama ŠOKIRALA stajlingom i ispisom na POPRSJU! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.09.2021

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deniz Dejm ponovo je šokirala sve svojom pojavom i stalingom koji otkriva sve, a natpisom na golim grudima i licu, poslala poruku muškoj populaciji zadrugara.

Republika

Foto: Republika.rs

Denis Dame šokirala stajlingom na ulasku u zadrugu 5

Počinje peta sezona rijalitija ''Zadruga'', Deniz Dejm je jedna od novih učesnica koja privlači pažnju javnosti od prvog pojavljivanja, tako je bilo i ovog puta.

Deniz je otkrila da je ona dve godine živela u Londonu i da je odatle ponela avangardni stajling i ekstravaganciju koju unosi u Belu kuću, a navela je i da je već od nekih zadrugara dobila nepristojne ponude.

Republika

Foto: Republika.rs

Denis Dame u izazovnom stajlingu

Naime, Deniz se pojavila u izazovnoj crnoj kombinaciji, kratkoj suknji i čizmama preko kolena, a ono što je sve šokiralo jeste providni gornji deo koji sve otkriva. Preko golih grudi joj je ispisano veliko ''NO'', a isto tako išarano joj je preko lica. Na ušima ima minđuše u obliku muškog polnog organa, a ona je rekla da je to zato što ona nije naučila na male muške polne organe.

Republika

Foto: Republika.rs

Denis Dame stalingom poslala poruku zadrugarima

Da li ovo znači da muškarcima neće biti lako da je dobiju u Beloj kući i imaju nešto više sa njom, ili da je ona ta koja određuje pravila, ostaje nam da vidimo u narednih deset meseci.

Šta je Deniz Dejm rekla sve pogledajte u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading