TARA SIMOV PONOVO NAPRAVILA POMETNJU: Objavom na društvenim mrežama dovela pratioce do ludila, niko ne zna šta se dešava! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.09.2021

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Tara Simov u žiži je javnosti još od ulaska u vezu sa tada oženjenim reperom Nenadom Aleksićem Ša, a nakon burnog raskida privlači još veću pažnju i iznenađuje svakodnevno javnost svojim objavama i postupcima. Tako je i ovog puta, porukom na Instagram profilu napravila pravu pometnju među svojim pratiocima, koji u neizvesnosti iščekuju Tarino objašnjenje objave, a kako je najavila to će se dogoditi do kraja dana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tara Simov napravila pometnju objavom na Instagram profilu

Bivša zadrugarka Tara Simov svakodnevno iznenađuje javnost svojim objavama na društvenim mrežama, a neretko je i u centru brojnih skandala, naročito nakon burne veze, a još burnijeg raskida sa reperom Nenadom Aleksićem Ša.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

 

Ona se ovaj put na svom Instagram profilu obratila direktno svojim pratiocima i svima onima koji je vole i podržavaju, te im rekla da se spreme za lepe vesti koje ih očekuju u toku dana. Simova je ovom objavom napravila pravu pometnju među svojim fanovima, te su ceo dan svi u neizvesnosti i čekaju šta će Tara to posebno i specijalno reći ili uraditi ovoga puta.

Republika

Foto: instagram.com/tarasimov

Tara Simov poslala pratiocima poruku na Instagram profilu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading