BLAM VEKA SANDRE REŠIĆ! Snimila novu pesmu i pokopala samu sebe: BOLJE IDI U RIJALITI DA TRAČARIŠ BOLJE TI IDE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.09.2021

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka i pevačica Sandra Rešić po izlasku iz rijalitija snimila je novu pesmu i spot za istu, ali ona nije prošla kako se Rešićeva nadala, što pokazuje i broj negativnih komentara svih onih koji su preslušali pesmu.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Sandra Rešić izbacila novu pesmu i osramotila se

Bivša zadrugarka i pevačica Sandra Rešić, inače ćerka pokojnog popularnog pevača Nina Rešića, po izlasku iz rijalitija snimila je pesmu i spot za istu koja je izašla pre tačno dva sata, a već je izazvala lavinu komentara, uglavnom negativnih.

 

 

Naime, Sandra je iako je kraj leta, pokušala da napravi letnji hit, a sudeći po nazivu pesme i temi spota, inspiracija joj je definitivno bila Kuba, ipak u svojoj nameri nije uspela.

 

 

Rešićeva je naišla na niz loših komentara i osuda na prvenstveno pevanje, koje zvuči daleko lošije od onog na koje su svi navikli dok je pevala po Beloj kući, a onda i na sam tekst pesme, te je broj onih kojima se pesma ne sviđa daleko veći od onih koji su zadovoljni onim što je Sandra pokazala u novom projektu.

- Bolje idi u rijaliti da tračariš, bolje ti ide.

- Grozota.

- Blago gluvima - samo su neki od negativnih komentara koje je Sandra dobila na račun nove pesme i svog pevanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bhm

04.09.2021 21:30

Pesma seci usi krpizadnjicu....sklepano na brzinu,daj šta daš,katastrifa pesma,katastrofa pevanje i romski Kubanci?Ne ide...

Odgovori 18 7
MladenBg

05.09.2021 05:01

Kubana!!???????? Ha, ha, ha... koja seljanija... 99% tih pesama su imitacija, nista originalno jer pesme ne pisu talentovani vec oni sto imaju dobre laktove i savitljivu kicmu. Oni sto pesme papreno naplacuju. Cim su tolike pare u nekoj grani umetnosti, tu nema ni u od umetnosti.........A sto ne napisete kako je prosao Pacov Mob i ona opajdara Paula? Sto ne prenesete komentare ispod njihove odvratne peme i videa?