NAKON ŠTO JE DRAGANA PODIGLA PRAŠINU OGLASILA SE MAJA MARINKOVIĆ: Otkrila KOMPLETNU ISTINU o NJENOM ODNOSU SA CAREM, a onda potkačila Aleksadndru!

Autor:

Zadruga

20.08.2021

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković oglasila se nakon što je Dragana Mitrović svojom izjavom podigla veliku prašinu.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Maja Marinković i Filip Car

 

Na današnjoj svadbi bivših zadrugarka Maje Marković i Alena Hadrovića njihova rijaliti cimerka Dragana Spasojević podigla je prašinu kada je u današnjem intervjuu potvrdila da su Maja Marinković i Filip Car u vezi, dok je Stefan Šebez, pored nje, isto porekao, pa govorio kako su ipak samo prijatelji.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Dragana Mitrović i Stefan Šebez

Maja Marinković se oglasila za domaće medije i prokomentarisala izjavu svoje rijaliti drugarice.

- Mislim da se Dragana šalila, stvarno, Šebez je u pravu. Mislim, ja Filipa stvarno volim, ali mi smo samo prijatelji, tako će i ostati. Sigurno je bila šala sa njene strane - rekla je Maja.

Maja se takođe osvrnula i na izjavu Aleksandre Nikolić, u kome je bivša zadrugarka izjavila kako su Maja i Filip lep par i da ih je uvek videla zajedno:

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Aleksandra Nikolić i Ivana Marinković

 

- Ko, Silvana? Hvala joj, ali mene njeno mišljenje stvarno ne zanima, ne znači mi ništa, a i svakako mislim da nije iskrena, kao što nije bila ni u prošlom odnosu - prokomentarisala je Marinkovićeva kratko za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading