ENERGIJE SU NAM SE POKLOPILE! Paula PRIZNALA SVE o ODNOSU sa Vukom Mobom, a Franu rekla SAMO OVO!

Autor:

Zadruga

11.08.2021

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica rijalitija Paula Hublin priznala sve o odnosu sa Vukom Mobom.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, E-Stock

Fran Pujas, Paula Hublin i Vuk Mob

 

Paula Hublin po izlasku iz rijalitija sve češće boravi u srpskoj prestonici, gde vredno radi na novim projektima, ali i sumira utiske o svom boravku na velelepnom imanju u Šimanovcima.

- Ja iz svega izvučem nešto dobro, tako da sam odlučila da "Zadrugu" pamtim samo po nekim dobrim stvarima, iako ih je bilo malo - započinje Paula kroz smeh.

Republika

Foto: Republika

Paula Hublin

- Ja sam zbog toga i ušla, stvarno sam htela da se nekako probijam što se tiče muzike, plesa, svega toga zajedno, i ja sam u tome uspela. U početku mi je bilo malo neprijatno, nikako da se opustim, ali s vremenom sam se sve više opustila i shvatila da mi je sad prilika i da moram to iskoristiti - priča bivša zadrugarka, pa nastavlja:

- Mislim da nisam pokazala svoj maksimalni potencijal unutra, ali sad kad sam izašla imam priliku da pokažem još više i bolje, tako da radim na tome, trudim se i stvarno verujem da ću uspeti u tome, jer ja to želim i mogu - kaže Paula.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Vuk Mob

Kako joj je podršku na samom početku karijere pružio reper Vuk Mob, sa kojim je bivša zadrugarka veoma bliska, ako je suditi po objavama na društvenoj mreži Instagram, tako se i sve češće u medijima spekuliše o njihovom odnosu.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Vuk Mob i Paula Hublin

 

- On je stvarno jako dobar dečko, jako talentovan i sposoban. Baš je svoj, drugačiji od drugih, nekako smo se tu našli i energije su nam se poklopile. Snimili smo pesmu i spot, mi smo prijatelji, radimo i radićemo, napravićemo velike stvari i biće top - otkriva ona.

Paula se na samom kraju osvrnula i na svoj odnos sa Franom Pujasom, s kojim je imala i više nego turbulentan odnos tokom svog boravka u rijalitiju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Fran Pujas

- Što se tiče njega, ne, nemam apsolutno nikakav kontakt sa njim, ali što se tiče načih zajedničkih prijatelja, pa da, čujem se sa par ljudi. Nemamo baš neko zajedničko društvo, jer se ja ne družim sa takvim ljudima s kojima se on druži, čujemo se, ali nikad o Franu, nisam upućena i ne zanima me - zaključuje Hublinova u emisiji "Premijera".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading