ALEKSANDRA NIKOLIĆ KOMENTARISALA MAJU I CARA: Došla na venčaje Maje i Alena, pa otkrila šta misli o bivšim cimerima! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.08.2021

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić došla je na venčanje Maje i Alena u pratnji prijateljice Ivane Marinković i tom prilikom je otrkila šta misli o Maji i Caru!

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Na venčanje Maje i Alena došle su i Aleksandra Nikolić i Ivana Marinković

Maja Marković i Alen Hadrović danas obeležavaju svoju ljubav, a sa njima će slaviti mnogi članovi njihove porodice, kao i mnogi bliski prijatelji.

Među zvanicama našle su se i bivše Zadrugarke Ivana Marinković i Aleksandra Nikolić. Na pitanje su mladenicima kupile kratko su odgovorile:


- Ostaće mala tajna šta smo kupile i šta smo im poželeli.

A kako su Aleksandra Nikolić i Marko Janjušević imali svadbu u Zadruzi pitali smo Aleksandru kako su joj bila iskustva i da li se razvela, kao i da li se čuje sa Janjušem:


- Čujemo se kako kad, u poslednje vreme malo slabije.

Ivana je otkrila da je trenutno slobodna i da će tako ostati ceo život. A kada je pitanje o devojačkoj večeri bvše zadrugare su nam otkrile kako su se provele:

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Aleksandra Nikolić i Ivana Marinković izgledaju jako srećno!

- Bilo je super mnogo smo se lepo provele, bilo nam je drago što smo sve na okupu.

Aleksandra je prokometarisala i odnos Maje Marinkovića i Filipa Cara:

 - Baš sam sutra u narod pita sa Majom i Carem, pa iskreno oni su meni jako zanimljivi i simpatični, to sam rekla i u Zadruzi da su oni skladni i da mi idu jedno uz drugo, stvarno im želim sve najbolje, ja sam nastavila svoj život napolju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading