ANJA I CVELE STAJU NA LUDI KAMEN? Zadrugarka objavom zbunila mnoge, napravila haos na društvenim mrežama!

Autor:

Zadruga

15.08.2021

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Anja Todorović prisustvovala je devojačkoj večeri Maje Marković, a svojom objavom na Instagram profilu mnoge zbunila i navela da pomisle da se sprema još jedno venčanje. Naime, ona je uslikala dekorativni takozvani toper, zbog kog su mnogi shvatili to kao poruku da uskoro i ona staje na ludi kamen.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anja Todorović i Jovan Cvijetić Cvele

 

Bivši zadrugari Anja Todorović i Jovan Cvijetić Cvele tokom boravka u Beloj kući imali su buran odnos, prošli su kroz brojne svađe i mireja, a po izlasku iz rijalitija je došlo i do kratkog raskida, ipak oni su uspeli da izglade svoje odnose i poboljšaju ljubavni odnos. 

Kako stvari stoje, oni sada uživaju u svojoj ljubavi, a Anja je svojoj objavom na Instagram profilu zbunila mnoge pratioce i navela ih da se zapitaju planiraju li oni veći korak, da stanu pred matičara?

Naime, bivša zadrugarka Maja Marković proslavljala je devojačko veče, a pored brojnih drugarica i bivših zadrugarki na slavlju je bila i Anja koja je postavila na društvene mreže fotografiju dekorativnog natpisa, koji je izazvao niz komentara.

- Ne prilazi! I ja ću uskoro - pisalo je, a Anja je dodala komentar:

- Ko nije uspeo da pročita- i označila Cveleta.

Republika

Foto: instagram.com/anjatodorovic11

Anja Todorović poslala poruku budućim udvaračima

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dera

16.08.2021 12:53

U Zadruzi se nikada nisu poljubili. O kakvoj ljubavi se radi?