ŠA NE MOŽE BEZ IVANE I USPOMENA: Isplivale fotografije iz perioda najveće ljubavi, EMOCIJE SE NISU UGASILE? (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.08.2021

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Nenad Aleksič Ša razveo se od supruge Ivane nakon javne prevare sa Tarom Simov, a po izlasku iz rijalitija kao dokaz da mu više nije stalo do nje, obrisao je zajedničke fotografije sa Instagram profilu, međutim neke je ipak zadržao, a mnogi smatraju to kao dokaz da emocije i dalje postoje repera prema Ivani.

Republika

Foto: Instagram/nenadaleksicsha, _ivv_

Nenad Aleksić Ša i Ivana

 

Reper i bivši zadrugar, Nenad Aleksić Ša, prevario je javno svoju suprugu Ivanu u ''Zadruzi 4'' sa Tarom Simov, nakon čega je stavio tačku na svoj brak. Ivana se nije dugo oglašavala za medije, ali je svima bilo jasno šta se sprema kada je obrisala sve zajedničke fotografije sa Instagram profila, a zatim je usledio i zahtev za razvod braka. Ša je isto učinio po izlasku iz rijalitija, govoreći da mu da bivše supruge nije stalo.

Međutim, Ša ipak nije obrisao sve uspomene iz braka, pa su na njegovom profilu ostale fotografije iz perioda najveće ljubavi sa Ivanom, gde su zagrljeni uz ljubavne komentare, kao i fotografije sa zajedničkim prijateljima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

 

Reper se nekoliko dana pre završetka rijalitija javno pokajao zbog preljube i bivšoj supruzi izjavio ljubav, a mnogi misle da su neobrisane fotografije dokaz da su emocije još uvek tu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading