BIO JOJ JE NAJBOLJI PRIJATELJ, A SAD TARA SIMOV PATI ZBOG NJEGA: Ne prestaje da je UJEDA I ČUPA ZA KOSU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.08.2021

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov pati od kad je najbolji prijatelj maltretira!

Republika

Foto: Pink Tv/printscreen

Tara je jako vezana za svog psa, ali danas je on rešio da bukvalno pokaže zube!

Bivša zadrugarka Tara Simov nedavno je prekinula vezu sa Nenadom Aleksićem, kog je upoznala u rijaliti programu Zadruga.

Iako su okončali svoju ljubav, mnoge stvari ostale su između njih koje ih spajaju. Jedan od razloga njihove povezanosti jeste i pas po imenu April, koji je nekadašnji par kupio neposredno pred raskid.

 

 

Apirl je ime dobio po mesecu aprilu u kom su rođeni njegovi vlasnici, a kao i svako štene ume da bude poprilično neobuzdan i razigran. On je Tarin najbolji prijatelj, a bivša zadrugarka nije krila sreću zbog njene nove bebe kad su ga ona i Ša uzeli.

- Ja već danas imam osmeh na licu i ova beba me je definitivno vratila u život- napisala je Tara tada na svom instagramu.

Republika

Foto: printscreen

April ju je čupao za kosu!

Ipak, njen mili pas danas je pokazao zube te je rešio da svojoj gazdarici stavi do znanja da je ipak on glavni. Kako se može videti na Tarinoj najnovijoj objavi na storiju, April je neprestano čupa i ujeda igračkicu. Zbog čega je zadrugarka u opisu slika napisal samo "Pokvarena je" uz mnogo emotikona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading