PUKLA TIKVA IZMEĐU KARIĆA I MENSURA? Nekada nerazdvojni, a sada ni da se sretnu!

Autor:

Zadruga

14.08.2021

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić i Mensur Ajdarpašić nekada su bili nerazdvojni prijatelji, ali nakon što je Karić otišao sa svojom devojkom Jovanom Ljubisavljević na crnogorsko primorje i nakon nekog vremena još uvek se nije susreo sa Mensurom, mnogi su pomislili da je prijateljstvo završeno.

Foto: printscreen

Stefan Karić i Mensur Ajdarpašić

 

Zadrugarski par Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić leto provode na crnogorskom primorju, a kako svakodnevno objavljuju fotografije na svojim Instagram profilima, jedan detalj je svima zapao za oko.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefan Karic (@karic___s)

 

 

Naime, Stefan je već neko vreme u Crnoj Gori, a do susreta sa njegovim dobrim prijateljem Mensurom Ajdarpašićem izgleda još uvek nije došlo, jer od njega nema ni traga ni glasa, te mnogi komentarišu da je na ovo prijateljstvo stavljena tačka, prenosi Pink.rs.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MENNSSSUR (@mennsssur)

 

 

Mensur i Karić su bili veliki prijatelji u ''Zadruzi 3'' nakon čega je Stefan ugostio Ajdarpašića u svojoj vili na Zvezdari, nakon čega je on neretko isticao kako ga je cela porodica ugostila lepo i dočekala. Da li su se u međuvremenu sukobili ili jednostavno nisu stigli da se susretnu još uvek, ostaje nam da saznamo. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MladenBg

15.08.2021 04:55

Gde je ova motka bila misica?????? Kakva roda. Vidi joj noge.