DUŠICA JAKOVLJEVIĆ ZASVIRALA U GUČI: Voditeljka bacala novčanice na sve strane, pa stala rame uz rame sa trubačima! (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

14.08.2021

16:46

Voditeljka Dušica Jakovljević posetila je Dragačevski sabor trubača, a da je provod bio i više nego dobar pokazuju snimci koje je podelila na svom Instagram profilu. Ono što je sve iznenadilo jeste trenutak kada se odvažila i stala rame uz rame sačuvenim muzičarima i zajedno sa njima zasvirala.

instagram.com

Dušica Jakovljević

 

Voditeljka rijaliti programa ''Zadruga,'' Dušica Jakovljević, posetila je Dragačevski sabor trubača, Guču i na svom Instagram profilu sa pratiocima podelila snimke na kojima se vidi da se ludo provodi.

Naime, nju su okružili trubači, a ona je lumpovala i nije krila oduševljenje, već je vadila novčanice koje je bacala na sve strane, te su u jednom trenutku i sama prihvatila instrumenata i zasvirala.

- Guča i orkestar Marka Markovića. Čast, tradicija, radost. Ko nije bio, mora da dođe da bi shvatio. Emocija, brate - napisala je Dušica.

 

 

 

 

- Orkestar mi je učinio najveći plezir, kažu da imam ritam u sebi - napisala je voditeljka uz snimak na kome udara u bubanj.

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Dolores

14.08.2021 19:33

Ništa čudno, žena voli piti, lumpovati, u emisijama je često nacvrcana... Daleko je ona od dame...