ZOLA ZBOG MILJANE POBEGAO U BOSNU! Bivši zadrugar morao da napusti Srbiju zbog Kulićeve, pa otkrio sve detalje!

Autor: Republika.rs

Zadruga

07.08.2021

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola otvorio je dušu i progovorio o odnosu sa Miljanom i svim spekulacijama o kojima se pisalo i pričalo na tu temu prethodnih dana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

Lazar Čolić Zola se oglasio povodom spekulacija da se ponovo pomirio sa Miljanom Kulić pa otkrio sve detalje njihovog odnosa po završetku "Zadruge": 

-Apsolutno nikakav kontakt trenutno nemam sa njom, nakon izlaska njenog iz rijalitija našao sam se tu da joj izađem u susret za smeštaj. Bila je par dana u blizini gde sam i ja stanovao. Imao sam tu ponovo nekih problema sa njom i otišao za Bosnu. Nakon toga sam čuo da je došla u Derventu, apsolutno me ne zanima ni gde je ni kod koga je jer sam se uvjerio da mi ta devojka zaista želi zlo, pokušala je na patetiku da mi ponovo priđe i zagorča život, ali ovog puta joj to neću dozvoliti. Imao sam mnogo problema i dešavanja u ovih nekoliko dana i ne sumnjam da će ih i dalje biti, ali izboriću se jer mnogo mi je lakše funkcionisati sa ljudima za koje znam šta mi misle, nego sa ovima za koje ne znam. Niti sam se našao sa njom, niti želim da se nalazim niti hoću da imam bilo kakve veze sa tim - priča Zola za Pink, pa nastavlja:

-Želim joj sve najbolje samo što dalje od mene jer očigledno sa njom je nemoguće imati normalan i korektan odnos drugarski bez incidenata. Kod mene ona nema šta da traži u kući, kao što ne tražim ni ja kod njenih. Slušam svakakve priče i laži pojedinih osoba, ali doći će vreme kada ću možda i ja dobiti priliku da ispričam svoju stranu priče. Ne kažem da je TV mesto gde se govori samo istina, ali mi neće nikada biti jasni oni koji se služe netačnim dezinformacijama i iste komentarišu bez ograđivanja da se možda radi i o lažima ili su neke stvari totalno okrenute - zaključio je Lazar Čolić Zola u iskrenom razgovoru za Pink.rs.

Ostaje da se povodom ovih navoda oglasi i Miljana Kulić, a nema sumnje da ona tek neće štedeti reči govoreći o Zoli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading