IVANA ŠOPIĆ PAZARILA OPASNU ZVER! Voditeljka se pohvalila automobilom od čije cene će vam se zavrteti u glavi! (FOTO)

Autor: Ognjen Bogdanović

Zadruga

06.08.2021

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Ivana Šopić koja je od nedavno postala i voditeljka najgledanijeg rijalitija “Zadruga” pazarila je novog mezimca na četiri točka.

Foto:  

Foto: instagram

 

  Ivana Šopić

 

Šopićeva je posle izlaska iz rijalitija dobila ponudu da bude deo televizije RED što je oberučke prihvatila, a kako se sezona završila, čelnici Pink televizije Željko i Milica Mitrović odlučili su da atraktivnu plavušu zadrže kao voditeljku emisije ,,Narod pita”.

Atraktivna voditeljka pohvalila se na Instagramu da je pazarila skupocenog i luksuznog četvorotočkaša. U pitanju je automobil jedne poznate marke , a za njega je iskeširala kako smo saznali preko 200. 000 evra, kako se i kreće njegova cena na tržištu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Šopić (@sopicka_)

 

Ivana je redak primer anonimnog rijaliti učesnika koji je iskoristio svojih pet minuta slave na pravi način, a sada slobodno za sebe može da kaže da je uspešna i ostvarena devojka, koja ne zavidi od muškarca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Van Halen

07.08.2021 04:53

Srbija je raj za ulicare, prostitutke i sljamove, bez obrazovanja i talenta. Ova je pazarila "zver pa ce da joj "popravi imidz". Kako god, nikada necu zaboraviti sve one vulgarnosti i prostakluk koji su izasli iz usta, ove "fine" novopecene voditeljke. Pink je sabirni cenar za ovu kategoriju. E Srbijo dokle si dosla.

Dado

07.08.2021 07:08

Bravo! Samo bahato. Umesto da kupi nekoliko stanova.

Ivana

07.08.2021 10:09

Pink postade sabirni centar jedne nacionalne manjine.