NADICA OBOLELA, STANJE OZBILJNO: Kija prestravljena zbog majke, MORA DA IDE NA HITNE ANALIZE!

Autor:

Zadruga

06.08.2021

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Kija prestravljena zbog bolesti majke, koče joj se noge i ruke, mora na hitne analize i snimanja!

Foto: TV Pink/printscreen

Nadica ima problem sa pršljenovima i kičmom!

 

Nadica Zeljković ovih dana umesto da uživa u pobedi koju je postigla u “Zadruzi” i pravi planove za dalje, vreme provodi po lekarima.

Kija u strahu zbog Nadice!

Kako saznajemo, Kijina mama ima problem sa kičmom, tačnije sa pršljenovima, a da je stanje ozbiljno bilo joj je jasno kad su ruke počele da joj se koče. Lekar ju je uputio na detaljne preglede, pa se sada bakće sa tim.

–Ovaj problem sam imala i ranije, pre rijalitija, ali sad hoću da uradim sve analize i sva snimanja, pa da konačno jednom to rešim – priča Nadica za Svet i objašnjava:

–Vratni pršljen mi je najgori, ukoči mi se ceo vrat, pa se onda i ruka ukoči, ne mogu da funkcionišem, a ja sam navikla da radim, budem u pokretu. Sve dok sam fizički aktivna, bude dobro, ali onda se desi ovo, pa to lečimo, pa opet ispočetka. Hvala bogu, nije ništa strašno, terapijama sve se sredi, samo ne volim da se vučem po lekarima. Ali dobro, čim ovo saniram, vraćam se u normalu i svom životu – zaključila je Kijina majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading