DARKO LAZIĆ ODBIO DUET SA MILJANOM KULIĆ: Za početak može samo da se pojavi u mom SPOTU!

Autor:

Zadruga

06.08.2021

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su Miljana Kulić i Darko Lazić proveli noć zajedno, oglasio se pevač i otkrio da sa zadrugarkom neće napraviti duet, ali da bi mogla da bude glavna manekenka u njegovom spotu!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana će biti manekenka u spotu Darka Lazića?

Bivša zadrugarka Miljana Kulić pre nekoliko večeri pojavila se na nastupu jednog od njenih omiljenih pevača Darka Lazića.

Pali su tada zagrljaji i poljupci, a Miljana je nakon toga pričala o njihovom susretu, te je otkrila i kako će sa Lazićem snimiti duet. Sada se oglasio i pevač.

Republika

Foto: printscreen

Dala mu je 1.000 evra!

Lazić je otkrio da mu je Miljana, kao pravi pristojan gost, ostavila bakšiš od hiljadu evra, a zatim su opušteno i porazgovarali o spotu i nekoj muzičkoj saradnji. Miljana je tada rekla da će oni napraviti duet, a onda je Lazić šokirao sve svojom izjavom.

- Pazi, ne sumnjam da bi to bio ozbiljan bum, ali to nije u planu. Može za početak da se pojavi u mom spotu, da bude glavna manekenka i to bi bilo lepo - rekao je Darko za Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milena

06.08.2021 16:23

Ahahhahah umišljena mUljana, ubeđena da je Darko voli, ne može očima da je vidi ahahahahah

Vladimir

06.08.2021 18:35

A bilo je lepo . . . . . . . .