(VIDEO) TARA I ŠA OTVORILI DUŠU I OTKRILI SVE TAJNE O BEBI I VENČANJU: Dobijaju PRETNJE SMRĆU, a reper se potom obratio Ivani i Tomoviću!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

30.07.2021

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred našim kamerama su odlučili da otkriju sve ono što se dešavalo prethodnih nedelja od kada se rijaliti ,,Zadruga 4" završio.

Republika

Foto: Republika.rs

Tara i Ša progovorili o svim tajnama

 

Rijaliti ljubavni par Tara Simov i Nenad Aleksić Ša pred našim kamerama odlučili su da progovore o svim tajnama, misterijama i dešavanjima po završetku ,,Zadruge 4". 

Dosta se spekulisalo da su raskinuli, da to kriju od javnosti, da među njima postoje konstantne svađe kao i u rijalitiju, ali njih dvoje smo zatekli da uživaju u ljubavi. Ne kriju da imaju problema i nesuglasica u vezi, ali da su vrlo prolazne. Tara nam se poverila oko čega se najviše svađa sa popularnim reperom.

Republika

Foto: Republika.rs

Tara i ša

 

- Najviše se svađamo oko navigacije u kolima, kad vozim. Sviđa mi se kod njega što mnogo brine i o meni, i majki, to mi se svidelo kod njega, ali se on mnogo brine - govori Tara.

Nismo mogli, a da sa Tarom i Ša ne prokomentarišemo poruke i komentare koje gledaoci ostavljaju što po portali, što ispod njihov fotografija, ali i SMS-ove koje dobijaju. 

- Prete nam, i nama, i našoj porodici, mojoj majci su pretili pre neki dan, to je strašno - govori Ša. 

To nije sve, prethodnih nedelja kao bomba odjeknula je vest da su se Ivana Aleksić, reperova bivša supruga i rijaliti zvezda Vladimir Tomović ,,smuvali", budući da je ona kod njega na crnogorskom primorju provela 7 dana. Upitali smo Nenada za komentar, ali on nije hteo da komentariše puno.

Republika

Foto: Republika.rs

Tara i Ša

 

- Nisam verovao da je takva žena, da voli rijaliti, ali dobro, veruj mi da me ne zanima, to je moj prošli život, Tara je moj sadašnji i to je to, ne bih komentarisaoviše - rekao je Ša, pa nam je potvrdio da mu je bivša supruga uzela preko 130. 000 evra.

Otkrili su nam i šta planiraju po pitanju proširenja porodice, o braku i venčanju, a onda su nas iznenadili. Naime, Tara i Ša uskoro izbacuju zajedničku pesmu, a pre toga će uraditi nešto što će mnoge iznenaditi

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading