BIĆE PAKLENO! ČUVENA ČETVORKA ULAZI U ZADRUGU 5: Ša, Tara, Ivana i Vladimir se OBRAČUNAVAJU PRED KAMERAMA!

Autor: Dušan Lukić

Zadruga

15.07.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ša, Tara, Ivana i Vladimir naćiće se u Zadruzi 5!

RepublikaFoto: Republika/printscreen
ša, Tara, Ivana i Tomović

Bivši zadrugari Nenad Aleksić Ša i Tara Simov, koji su ućli u vezu dok su se takmičili u "Zadruzi 4", ponovo se u septembru useljavaju na imanje u Šimanovcima, ali ih ovoga puta čeka žestoka borba!

Kako Srpski telegraf saznaje, produkcija Pink televizije planira da pregovara i s reperovom bivšom suprugom Ivanom, koju je prevario sa starletom pred milionskim auditorijumom, ali i sa rijaliti-zvezdom Vladimirom Tomovićem, s kojim se Aleksićeva zbližila posle prevare. Kako se prašina oko njih ne sleže ni sada kad je rijaliti završen, nastavak španske serije preseliće se iz spoljnog svega u Imaginarijum, pa nema sumnje da gledaoce očekuje svašta u petoj sezoni.

Ivani nije padalo na pamet da uđe u rijaliti, ali je posle razgovora s Tomovićem na klackalici

- Tara i Ša su nastavili vezu posle izlaska iz "Zadruge", a njegova bivša žena uživa na moru s Vladimirom Tomovićem. Još uvek se nigde nisu svi sreli, pa produkcija planira da ih spoji u rijalitiju da bi unutra ispričali sve što im je na duši. Ivana je pričala da rijaliti nije za nju, da nikada ne bi ušla, ali bi svako pristao da uđe kad bi dobio ponudu koja se ne odbija. Najveći uticaj na nju je imao Tomović, koji ju je ubeđivao da uđe, pa je sad na klackalici. Objasnio joj je da se više puta takmičio, da se odlično snašao, pa je rekao Ivani da treba da uđe što zbog sebe, što zbog toga što će da joj bude lakše jer bi on bio tu. Ispričao je da je narod voli jer je prevarena žena i da treba da iskoristi momenat, a još će i da zaradi - priča za naš list upućen izvor.

Tara: Nemam problem s tim da se suočim s Ivanom pred kamerama, ali mislim da je bolje da smo na distanci

Kako saznajemo, Tara, Ša i Tomović još uvek ne smeju javno da govore da li su pregovori u toku, ali Crnogorac i dalje ubeđuje Aleksićevu da razmisli o svemu.

RepublikaFoto: printscreen
Ivana Aleksić i Vladimir Tomović

Pozvali smo Taru Simov da bismo je pitali da li je spremna da razgovara oči u oči s Nenadovom suprugom pred kamerama, a ona nam je rekla da s tim ne bi imala nikakav problem.

RepublikaFoto: Republika.rs/O.Bogdanovic
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša

- Već sam pričala o tome da nemam problem da bilo koga pogledam u oči. Rekla sam da nisam kriva što je Nenad upropastio brak, tako da mi ne bi bio problem da o tome razgovaram s Ivanom. Svakako mislim da je najbolje da nas dve nemamo nikakav kontakt, ali tamo nećemo moći da se izbegavamo jer nam je mogućnost kretanja ograničena - rekla nam je kratko Tara, koja se ne odvaja od repera otkako su u spoljnom svetu.

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ša: Ivanu i Taru jednako volim!

 

Nenad Aleksić Ša rekao po izlasku je rekao da Taru Simov i bivšu suprugu Ivanu jednako voli, a sve je iznenadilo što Simovljeva zbog njegove izjave nije imala ljubomorne ispade.

- Nenad i ja se volimo i to ne treba nikome da se dokazuje, a što se Ivane tiče, i to je normalno jer je on s tom ženom bio u braku. Nemam problem s tim iako vidim da ljudi čekaju moju reakciju na te stvari. Nama je lepo, nismo se odvojili otkako smo napolju, tako da me ne zanima prošlost - rekla je Tara.

 

Foto: youtube.com/printscreen

Ivana: Nemam potrebu da viđam Nenada

Bivša supruga Nenada Aleksića Ivana rekla je nedavno da ne želi da obnavlja kontakt s reperom, osim u slučaju da treba da se pojave negde na sudu gde treba da potpišu papire oko podele imovine.

- Nenad je pokazao svoje pravo lice, a imao je priliku da se sretne sa mnom na sudu kad smo izlazili da se razvodimo i delimo imovinu. Nije to uradio, tako da nemam ni ja potrebu da ga viđam. Nastavljam dalje, posvetila sam se poslu, a privatni život svakako ne nameravam da eksponiram u javnosti - rekla je tada Ivana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Zana

16.07.2021 04:48

Ne razumem zasto ulaze opet istetovirani shorty i agresivna pritka ? Kome su ta dva lazljiva lezilebocica interesantna ? Opet im medijski dajete na znacaju ,opet da dobiju gomilu para bez rada , tako sto ce lagati , obmanjivati , svadjati se prostackim recnikom sa drugim ucesnicima .

Odgovori 13 0
Jelena

17.07.2021 08:43

@Zana - Kada će u Zadrugu ući normalni ljudi?

Odgovori 10 0
Đoka

17.07.2021 09:58

@Jelena - U zadrugu ulaze samo kriminalne osobe. Ili na ivici kriminala.

Mirko

17.07.2021 10:03

@Jelena - Normalni ljudi, glumci, pevači, sportisti, poljoprivrednici i drugi, su slabo cenjeni u Zadruzi.