BIO JE ALKOHOLIČAR I TUKAO JE PENDREKOM! Nadica: Kija je bila svedok!

Autor: Republika.rs

Zadruga

21.07.2021

09:16

O privatnom životu ove zadrugarke nije se toliko znalo.

Printskrin/RTV PINK
Nije joj bilo lako!

Nadica Zeljković pobednica je četvrte sezone rijaliti programa "Zadruga" i trenutno uživa u pogodnostima koje takav uspeh donosi sa sobom.

Ona sve vreme uživa sa Kijom, svojom ćerkom, koja je takođe pobedila u rijalitiju, ali odvaja vreme i za intervjue. Ovog puta, Nadica je za "Informer" otkrila da joj u živou nije sve bilo med i mleko. 

- Kada sam upoznala Kijinog oca živeo je sam. Ceo grad se krstio što sam sa njim. Posle sam čula da je bio oženjen u Nemačkoj, ali da 13 godina nije sa tom ženom. Nisu me osuđivali zbog njegovog bračnog statusa, već što sam mnogo dobro izgledala, a on sav nikakav! Bili smo godinu dana u vezi. 1988. godine sam ostala u drugom stanju. Kad sam se porodila video je dete, pa nestao na tri dana. Do kraja života je živeo momačkim životom - kazala je pobednica "Zadruge 4", pa dodala:

e-stock/ Časlav Vukojičić
Sve se promenilo kada ju je udario!

- Želeo je da me podseduje. Bio je jako ljubomoran. Sve se promenilo onda kad me je udario. Rekla sam: "Plakaću godinu dana, ali mi smo završili". Nisam želela da Kija odrasta u sredini gde je nasilje normalna stvar. Nisam zaslužila ni da ima drugu ženu. Kija je bila svedok svemu tome. Molio me je i kumio da se pomirimo, nisam želela.

Nadica je i sama svedočila porodičnom nasilju, te nije ni čudo da nije želela to za svoju ćerku:

- Moj otac je bio nasilnik. Bio je i alkoholičar i tukao majku pendrekom. Zbog toga je bila u modricama. Hvatala sam ga za vrat i skidala sa nje.

Komentari (0)

Loading