PONOVO ZAJEDNO? Milica Kemez i Bora Santana progovorili o svom odnosu, a onda ona PRIZNALA da li su u VEZI!

Autor:

Zadruga

14.07.2021

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Kemez i Bora Santana gosti su emisije ''Narod pita'', a Milica je otkrila da li su zaista zajedno ponovo.

Foto: printscreen/pinktv
Bora Santana i Milica Kemez

U emisiji ''Narod pita'', Milica Kemez i Bora Santana pričali su o svom odnosu, a na početku emisije Bora je rekao da nije baš ni da nisu zajedno, a onda je Milica iznenadila njenim odgovor u jednom momentu.

- Nismo zajedno, nije da nismo zajedno. Tu smo jedno za drugo, ima i porukica, ja sam se prijatno iznenadio. 19 meseci od kada smo se smuvali, započeli vezu. To je ozbiljno - rekao je Bora na početku emisije.

RepublikaFoto: printscreen/pinktv
Bora Santana

Nakon puštenog snimka njihove veze sa početka odnosa, Milica je prokomentarisala pogledano.

- Bolje da ne gledam, svaki put se iznerviram, a da je on gledao bar jednu svoju sezonu možda bi nešto promenio, on nije svestan šta i kako priča i izgovara. Ovakvih kilpova je hiljadu, gde ja kad ustanem on se na zumu smeje, ogovara me sa zadrugarima pored , vređa me, zajedno me vređaju ''gledaj patetičarku''. Normalno da me sve to boli, ja sam dokazala da je sve istina, a on je mene uvek omalovažavao kako ja ne mogu da pariram njegov lepoti, da mene boli kako je on imao deset puta lepše ribe od mene, kako sam ja nikakva, uvek me je sa drugim zadrugarima omalovažavao.

- Bilo je obostrano, ona se sad istripovala, ona je meni govorila svašta - rekao je Bora.

Foto: printscreen/pinktv
Milica Kemez

Dušica je u jednom trenutku pitala Milicu da li su zajedno, a njen odgovor se Bori nije svideo.

- Nismo zajedno, zato što ne mogu da ga shvatim i da mu verujem, treba mi vreme, ja njega volim i dalje, ali ne znam da li neke stvari radi iz inata i da li me voli. Molila sam ga da me ne laže i da se ne igra sa mojim emocijama - zaključila je Milica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading