(VIDEO) ZBOG KOGA SAM IZGUBIO NAJBOLJU ŽENU? Posle drame sa ljubavnicom, reper se setio Ivane, pa se raspao od emocija!

Autor: Republika.rs

Zadruga

09.04.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je došlo do fizičkog okršaja između Tare i Ša, on se potpuno slomio od emocija i setio bivše žene Ivane Aleksič.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nenad Aleksić Ša se ponovo kaje zbog prevare

Tara Simov je sve Nenadove stvari ostavila ispred vrata, a nakon što je uzeo sve što mu je pripadalo, on se prisetio svoje žene.

Reper se potpuno slomio nakon nove drame sa svojom ljubavnicom: 

-Izgubio sam nešto najbolje na svetu, ne znate kakvu ženu, bez obzira na naše svađe. Šta sam ovde trpeo i zbog koga? Da mi pokazuje verenički prsten od verenika, što čuva? - govorio je Ša.

-Videćete naredna tri meseca da li sam ja bolesnik, vi ne znate šta je ona - nastavljao je reper.

Podsetimo, Tara i Ša počeli su sa svađom tokom gledanja snimaka za crnim stolom, da bi se tokom popodneva ova drama nastavila i prerasla i u fizički okršaj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

09.04.2021 20:27

A koliko juce , istetovirani shorti , rekao je da ga ne interesuje zena , da voli Taru. Majmuncina , prica cas jedno , cas drugo. Sad velica zenu kada ga je Oliva sutnula. I tako , dok se ne pomiri sa Olivom , a onda ce opet da promeni plocu . Treba da ga sutnu obe !