ŠA I NJEGOVA ŽENA IMAJU NERASKIDIVU VEZU: Tara će poludeti!

Autor:

Zadruga

09.04.2021

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša javno je prevario suprugu Ivanu sa Tarom Simov, ali ljubavnici nije saopštio da postoji nešto što ga za ženu veoma veže.

Foto: instagram.com/nenad_aleksic_sha
Ivana i Ša na venčanju...

On je, naime, pre četiri godine uradio tetovažu na ruci na kojoj se vidi karta i na kojoj je napisano "Beskrajno" koju je posvetio Ivani. 

Reper je u nekoliko navrata kazao da je ovu tetovažu posvetio Ivani, a to svedči o tome koliko je duboka njihoav povezanost. 

Na jednoj od slika, koja se može pronaći na društvenim mrežama, označena je upravo Ivana, a evidentno je da je ljubav između njih bila toliko jaka da je želeo da uspomenu na nju nosi zauvek na koži.

Foto: instagram.com
Tetovaža koju je posvetio Ivani...

Podsetimo, Ivana Aleksić priznala je svojoj prijateljici da bi svom suprugu Nenadu Aleksiću Ša oprostila prevaru sa Tarom Simov u "Zadruzi" da je bio u pitanju samo seks.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Ovo joj se neće dopasti... Tara

Ona je, saznajemo, naglasila da je primetila da su se kod njenog muža, sa kojim je provela sedam godina u braku i kog je lično ispratila u rijaliti, rodile emocije prema starleti preko čega ne može da pređe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading