JUTROS SAM GLEDALA MAJIN I JANJUŠEV SE*S: Aleks otkrila šta je videla posle borbe s Marinkovićkom!

Autor:

Zadruga

06.04.2021

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković, Aleksandra Nikolić i Marko Janjušević Janjuš gostuju večeras u "Amidži Šou", a Ognjen je napravio zanimljivu igru.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Aleks otkrila da je gledala Majin i Janjušev se*s...

On je tražio da Maja i Aleks igraju igru koja bolje poznaje Janjuša kako bi pobednica zaslužila poljubac s njim. 

I dok je Maja znala lik kog pevača Janjuš ima istetoviranog na stomaku, koliko je dugo bio u braku sa suprugom Enom, koliko ima braće i sestara, Aleks je bolje poznavala Markov život u Kini, i koga je on uhvatio prilikom se*sa u "Zadruzi".

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Janjuš glavni zavodnik...

I kako je ishod takmičenja bio izjednačen, Janjuš je dobio zadatak da on postavi ključno pitanje devojakama pa ih je pitao koja devojka mu se svidela najviše u "Zadruzi" i dok je Maja izjavila da je to ona, Aleks je rekla da je Marko najjača osećanja gajio prema Ani Korać.

I kako je Janjuš otkriod a je Aleks tačno odgovorila, Maju je to iznerviralo pa je priznala da joj to namerno radi jer su se pre emrije posvađali, a Aleks je otkrila da ona ne želi poljubac s njim jer je jutros videla nešto:

- Do poljupca neće doći jer sam ja jutros videla daje Janjuš imao se*sualni odnos s Majom. On je video da sam budna, a ipak je imao se*sualni odns s Majom- kazala je Aleks dok je Janjuš negirao sve. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading