POSLE MAJINOG I JANJUŠEVOG SE*SA OTKRIVENO: Marko više puta bio nasilan prema Marinkovićki!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Marko Janjušević potukli su se, pljuvali i vređali, a onda završili u krevetu, gde su imali vrelu seks-akciju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš od ljubavi do mržnje...

Sve je počelo tako što su se njih dvoje sukobili nakon buđenja jer je Marko došao do Maje da bi joj stavio do znanja da će nastaviti da je maltretira, a to je prouzrokovalo još jedan žestok okršaj fatalnih ljubavnika. Nasrnuli su jedno na drugo i nisu se zaustavljali u vređanju, pljuvanju i čupanju sve dok ih obezbeđenje njie razdvojilo. Maja je Janjušu pocepala majicu, potom su pali jedno preko drugog i rvali se kao u ringu.

- Pravila si od mene budalu! Je*em li ti mater! A kada si mene maltretirala, ja sam ćutao. Ti si nasilnica ženska - urlao je Janjuš.

- Je*aću ja tebi mamu, nakazo raspala! - odgovarala mu je Marinkovićeva.

-Tvoj otac je govorio da sam nasilnik, a ti si se je*ala sa mnom! -podsetio je Janjuš Maju na izjave njenog oca Takija. 

Nakon okršaja nastupilo je zatišje, koje je bilo kratkog daha. Marinkovićeva i Janjušević su posle svega završili ispod pokrivača u izolaciji. Počeli su da se maze i češkaju, posle čega je palo šaputanje, pa i poljupci. Šta su radili ispod pokrivača, odali su zvuci iz bubica koji su odzvanjali izolocijom. Odmah potom došlo je i do pomeranja pokrivača, po kom se lako dalo zaključiti da je došlo do seksa između do samo nekoliko trenutaka ranije na krv i nož posvađanih zadrugara. Po svemu sudeći, seksualna energija među njima nadjačala je sve ružne stvari jer očito strast među njima ne jenjava.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tresla se Bela kuća... Maja i Janjuš

- Odoh da se tuširam, vidimo se posle - rekla je Maja kad su završili posao, dok ju je Janjuš samo gledao sav izmoren i izmučen posle žestoke igre ispod pokrivača.

A ovu žestoku svađu koja se završila se*sualnim odnosm prokomentariosa je Radomir Taki Marinković. Kako je brižni otac istakao, duboko je razočaran ponašanjem naslednice i smatra da bi jedino rešenje bilo da on uđe i izvuče je napolje da više ne pravi iste probleme, kao do sada.

- Razočaran sam zbog Majinih postupaka, o Janjušu više ne znam ni šta da kažem. Svašta može tu da se desi, samo da ne izbije neka tuča, da neko ne bude povređen. Životna greška joj je što se s njim pomirila. Nedajbože da se ona jednog dana uda za njega, imala bi celog života problem. On nije normalan, čas se smeje, čas plače. Čovek je otišao sa živcima. Između ludila i pameti ima malo. Ja ću još malo da skrenem, išao sam malo da prošetam, da se smirim i sredim misli. Moraću da pozovem Majinu majku da vidimo šta ćemo. Voleo bih da mogu da se čujem sa ćerkom, ja sam bio u iskušenju kad sam video kako Janjuš pada preko Maje da odem tamo da izvučem ćerku napolje. Ma idem po nju. Ne znam šta da očekujem i šta je sledeće - sasuo je Taki u jednom dahu, pa vidno uzbuđen i uznemiren dodao kako smatra da je njegov nesuđeni zet ruglo i dno:

Foto: youtube.com/printscreen
Taki otkrio da je Janjuš već bio nasilan..

- Janjuš je jedan klošar, vređa Maju kako stigne, ja jednu ćerku imam, on je više puta bio nasilan. Ma on je dno. On sa 150 kila pada preko nje od 49. Mogao je da joj zgnječi nos, koji je operisan, to nijedan hirurg ne bi mogao da sredi posle. On ima žensko dete kod kuće, a ne ponaša se tako. Moj je veliki poraz i biću u velikom problemu ako ona odluči da ostane sa Janjušem. Isti su, ne branim ja ni Maju, ništa ona nije slađa od njega. Nikada ih neću prihvatiti, nisu mi potrebni stresovi u ovim godinama. Ja uživam ovde na Avali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading