JANJUŠEVA MAJKA PRESTALA DA PODRŽAVA SINA: Iskvariše ga te žene, ja sam uz svoju SNAJU I UNUKU!

Autor:

Zadruga

06.04.2021

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš pravi skandal za skandalom sa Majom Marinković u "Zadruzi" gde se svađaju i mire iz sata u sat, a uporedo bivši košarkaš ima vezu i sa Aleksandrom Nikolić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuševa majka ogorčena i na njega i na njegove devojke...

Sve ovo strašno uznemirava Janjuševu majku Desanku koja tvrdi da više ne može da gleda sina u rijalitiju:

- Ja sam rekla da neću da se oglašavam, jer se toliko nerviram i brinem, pa taj rijaliti i ne mogu da gledam - rekla je na početku razgovora Desanka. Na pitanje šta joj konkretno smeta, Janjuševa majka je bila direktna.

RepublikaFoto: www.youtobe.com/Zadruga Offical
Žene mu zadaju glavobolju... Janjuš

- Sve! Nema šta mi ne smeta. On je bio oženjen čovek, a da se razvede zbog žena. Rodila sam lepo dete, a eto šta uradi u tom rijalitiju. I Kristijan je lep, pa se ne vuče sa ženama. Ja ništa od svega što radi ne mogu da prihvatim. Podržavam svoju snaju i unuku. On je pogrešio. Ušao je u taj rijaliti i napravio sebi problem.

I dok je šokirana ponašanjem svog sina, o ženama s kojima se povezuje poput Maje, Ane Korać i Aleksandre ne želi da govori mnogo:

- Neću nju, ma neću nikoga da komentarišem. Ništa se meni to ne sviđa. Iskvariše ga te žene. Sve se lepe za njega ko da nema nijedan drugi muškarac. Za mene je ovo stresno - zaključila je Desanka Janjušević.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
S Majom se čak i bije...

I zadrugarov kum Marko Paunović smatra da se sportista mnogo promenio.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Janjušev kum šokiran... Marko Paunović

- Ja ne mogu da garantujem ništa za mog kuma, jer se stvari kod njega ekspresno menjaju. On nije takav u spoljnom svetu. Čini mi se da ga ubija okruženje. Ne snalazi se on tako dobro kao što je mislio - kaže Marko i nastavlja: - Ja sam mu krstio ćerku i u kontaktu sam s njegovom bivšom ženom. Ona je dama, žena koja gleda porodicu. Posvetila se svom ličnom životu i prijateljima. On je tamo pred kamerama, a ona nije, pa joj je lakše da se okrene i svom emotivnom život. Neće umreti sama sigurno - završava košarkašev kum za "Kurir".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading