MILJANA KULIĆ NAJAVILA SAMOUBISTVO! HOĆE DA SE UBIJE, NE MOŽE VIŠE: Svaku noć sanjam BEBE koje sam UBILA,svakako ću ići u PAKAO!

Autor:

Zadruga

05.04.2021

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Miljana priznala da više ne pije lekove.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana priznala da više ne pije lekove.

Miljana Kulić kaže da će ostati u "Zadruzi" do kraja da bi zaradila novac za sina Željka, a da će potom da se ubije! Problematična Nišlijka smatra da će svakako otići u pakao jer je za godinu dan imala tri abortusa.

Rijaliti zvezda je nedavno doživela nervni slom, ošišala se na ćelavo, a sada je zaključila da nema više razloga da živi!

- Želim da pobegnem iz "Zadruge", ali neću, jer želim da zaradim novac za Željka. Hoću da ga obezbedim, da ima sve što mu treba, a onda ću da se ubijem! Ne mogu više da živim ovako! Muka mi je od svega! Uništila sam porodicu, mama i tata su mi teško bolesni, nemam ljubav, nemam ništa - jadala se Miljana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Ona je priznala da je jedan od razloga zbog kojih želi da umre i to što je imala tri kiretaže:

- To mi je najveća greška u životu! Trebalo je da rodim bebu još prvi put kad sam zatrudnela sa Zolom. Pa makar me on i ostavio i sama ga gajila, kao Željka. Zbog toga ću ići u pakao, a kad je već tako, što se ne bih i ubila? Znam da je samoubistvo greh, ali ionako zbog abortusa neću završiti u raju. Svaku noć sanjam bebe koje sam ubila, imam strašne noćne more, ne mogu to više da izdržim. Zato sam se i ošišala na ćelavo, pukla sam zbog svega.

Na pitanje cimera da li je svesna da bi time dokrajčila roditelje, Mariju i Sinišu Kulića, odgovorila je:

Foto: youtube.com/printscreen
Miljana Kulić

- Već sam ih uništila. Tata mi ima rak grla, mami su radili biopsiju štitne žlezde i limfnih čvorova... Bolje im je bez mene! Ostaviću im novac da brinu o Željku. Ako se ne ubijem, završiću na psihijatrijskoj ustanovi, a tamo sam već bila i ne sviđa mi se!

- Ispitivala me je kako se zatvorenici uz pomoć čaršava vešaju! Terala me je da joj to objasnim, ali nisam hteo! Neću budalu da nosim na duši. Pitala je i da li bi poginula ili samo polomila noge ako skoči sa pet metara visine, kao i šta bi se desilo da popije domestos! Kad je pritisnem i izvređam jer tako priča, onda se vadi da samo želi malo da uplaši produkciju da bi joj dali sve što traži! Njoj ozbiljno nije dobro i mora pod hitno na lečenje - ispričao je žestoki momak, koji pazi na nju otkad Marija nije u rijalitiju.

 

Komentari (1)

Loading
Milena

05.04.2021 22:46

A mitrovići se sa njom sprdaju, bolesna žena za lečenje