(VIDEO) ŠA napao Kijinu majku: DIZALA SI NOGE OŽENJENOM ČOVEKU!

Autor: Republika.rs

Zadruga

03.03.2021

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadica Zeljković i Nenad Aleksić Ša danas su ušli u ozbiljnu raspravu za okruglim crnim stolom ne štedeći uvrede koje su uputili jedno drugome.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadica Zeljković i Nenad Aleksić Ša

Nakon što je reper Nenad Aleksić Ša sinoć preskočio ogradu i pobegao sa imanja, a jutros se opak ponovo vratio, usledila je debata za crnim stolom o celokupnoj situaciji.

Ša se sukobio sa svima sa kim je mogao jer smatra da ga niko ne razume, ne razume njegov odnos sa Tarom, a još više ga je zabolelo to što su svi komentarisali da je njegov brak pukao.

Nadica Zeljković, majka prve pobednice "Zadruge" Kije Kockar, nije mogla da ne prokomentariše ovu situaciju koja se noćas desila , na šta je Ša planuo.

uti, idi sa oženjenim! Idi pričaj kako si bila sa oženjenim, a mene zovite kada ona završi - istakao je Ša.

-Ti koristiš Kijinog oca pokojnika, za svoje gluposti. Ja ću ti kupiti tobogan da se spustiš. Bezobrazan si, i da bežao si zbog nje. Mom detetu se porodica Kockar radovala, tvojimd elima ne - poručila je Nadica.

-Svako će svoje grehe da okaje. Razlog mog odlaska preko nema veze sa Tarom. Ti si napravila dete sa oženjenim! Svako je odgovoran za svoje postupke, baba s*ro, tako sam i ja. Ti si digla noge oženjenom čoveku! - uzvratio je reper, pa nastavio:

-Moje bežanje preko "tobogana" nema veze sa Tarom, nego jer ja ne mogu da podnesem što svi imaju informaciju, a nemam. Mene tišti, očekivao sam i poziv. Tarina i moja svađa uvek bude samo višnjica na šlagu, pec i to je to. A vaše pravo je da mislite da bežim zbog nje - istakao je Ša.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading