TI SI MAJKA, OVO JE PREVIŠE: Vesna Đogani UŽASNUTA Miljanom! Kulićeva SE SKIDALA I POLIVALA MLEKOM! (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

28.02.2021

00:03

Navikla da uvek bude atrakcija, Miljana Kulić je večeras sa vojim novim dečkom Danijelom Visišem izvela plesnu tačku uz pesmu "Šampanjac" Ivane Elektre, koja je više ličila na striptiz.

youtube.com/Zadruga Official
Šokirala nastupom... Miljana Kulić

Miljana se odmah na početku skinula u brushalter, doke je dole imala helanke ispod kojih su se u potpunosti porvidele tanga gaćice, a njen partenr Daijel u jendom trenutku je ostao samo u bokseicama.

youtube.com/Zadruga Official
Izveli striptiz... Miljana i Danijel

I dok je na sceni bio postavljen autić njenog sina Željka, Miljana je izgleda u potpunosti zaboravila na sina pa s eprepustila veoma provokativnom ponašanju.

Njih dvoje su igrali uz pesmu, a na kraju svoje tačke Miljana s epolila punom kofom mleka. 

Nakon nastupa, članovi žirija su komentarisali, i dok su Slađa i Đani bili poprilično uzdržani, Vesna Đogani je pokušala da iskritikuje Miljanu: 

- Ovo ti je najbolji nastup od svih do sada - rekao je Đani.

Miljana je potom za Đanija i Slađu otpevala pesmu "Sam sam".

youtube.com/Zadruga Official
Nije mogla da prećuti... Vesna Đogani

- Da sam ti mama, ja bih te grdila. Ali, vidi, sve razumem i šou program, pratim te i sve, ali malo je previše za moj ukus. Zlato moje, moraš da paziš na sebe i dete. Ti si majka. Sve mi nekako ovako stoji, teško mi je - istakla je Vesna.

Kulićeva je zatim Vesni otpevala pesmu "Devojčke suze".

- U pravu ste, to bi mi i mama rekla - nastavila je Miljana.

- Vesna, ja se ne slažem. Meni je ovo šou. Ona tu energiju koju prenosi publici, publika prepozna. Zadatak ispunjen. Meni je Miljana hit! - dodao je Đole.

- Ja se u svakoj reči slažem sa Vesnom. Žao mi je što Marija nije tu. Ovo je previše za moj želudac. Tvoje mršavljenje podržavam, ovaj nastup ne - istakao je Dejan Milićević.

To je Miljana, to je ona. Ja je volim - rekla je Slađa.

Komentari (6)

Loading
Psihijatar

28.02.2021 01:45

Ma najbolji njen nastup, vrhunski Ne znam samo kako je ovako glupa da ne primećuje da je svi sprdaju??? A kilaža, salo...užas

olja

28.02.2021 12:56

@Psihijatar - Psihijatrija,ludara...nekoga ce ubiti a nece odgovarati

psihijatar

01.03.2021 12:14

@olja - Ne daj Bože da se i to desi, ali onda će neko morati da odgovara, da li psihijatar koji je pustio u rijaliti, jer mitrović kaže da imaju lekarske preglede, ili mitrović ili mUljana, neko će morati, daleko bilo!

Dispečer

28.02.2021 22:16

Dokaz da je sve namešteno, Zerina je imala 12378 sms glasova a Kulićka 512 pa sami procenite nameštanje za ispadanje i sms glasanje, fejsbuk glasanje....kao i "pitanja" gledalaca, koja su, ustvari, sva pitanja produkcije