ŠA PRELAZIO USNAMA PO TARINOM VRATU: Ivani će pozliti kada vidi njihov ples! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.02.2021

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plesnu tačku koju su večeras svi čekali, definitivno je ona koju su izveli Nenad Aleksić Ša i Tara Simov, a da je njihov odnos mnogo više od prijateljskog sada je postalo jasno.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Tara i Ša se razotkrili...

Oni su samo dan pre nastupa potpuno promenili koreografiju, pa osmislili nešto, kako je Simova definisala, "vulgarnije". Iako su pod lupom zadrugara, Tara i Ša su odlučili da se večeras pojave na sceni kao pravi par.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zapalili scenu... Tara i Ša

Njih dvoje izveli su ples koji se definitivno neće dopasti njegovoj ženi, Ivani Aleksić koja je, navodno, već podnela papire za razvod braka. 

RepublikaFoto: instagram.com/_ivv_
Neće mu oprostiti ovo... Ivana i Nenad

A nakon provokativnih poza koje su izveli, žiri je bio oduševljen:

Meni ste super bili uigrani, ja tu nisam videla neku greškicu. Koreografija vam je bila komercijala, i kostimi su fantastični, a sviđa mi se i energija, ja nisam u toku - rekla je Vesna.

- Meni je izgledalo kao da snimaš spot, a znam kako sve radiš, a to radiš top. Kada se vratiš cela Fontana će da ti aplaudira - dodao je Đole.

- Ša, nastup uvek besprekoran, Tara bila si fenomenalna, vidi se da je Paula imala neke delove tu. Ceo vajb između vas je pokazao da ste veliki profesionalci. Kao da sam gledao do ja*a spot - komentarisao je Dejan.

- Meni prijate, besprekorni, super - dodala je Slađa.

- Ostani do kraja, super ste izgledali, sve je to odlično, patikice, čarapice - nastavio je Đani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading