SMISLILA KAKO DA MU SE OSVETI: Žena repera Ša uklonila prezime, al' mu ne da RAZVOD!

Autor:

Zadruga

17.02.2021

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana,supruga Nenada Aleksića Ša uklonila je njegovo prezime sa svog profila na Instagramu zbog njegove prevare u rijalitiju "Zadruga", ali kako Republika.rs saznaje ona ipak ne želi još da se razvede.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ivana mu neće tako lako dati razvod... Ša sa suprugom

Ša koji je suprugu prevario sa Tarom Simov u "Zadruzi", gorko se kaje zbog toga i želi hitno da napusti rijaliti, ali ni ne sanja da njegova žena ima pakleni plan za osvetu koji je za naš sajt otkrio izvor blizak njoj:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Prevara će ga skupo koštati... Ša i Tara

- Ivana jeste obrisala Nenadovo prezime i odlučna je u tome da je među njima sve gotovo, ali ona ne želi još da se razvede od njega. Njen plan je da on ostane do kraja i zaradi pare u "Zadruzi", a kada izađe da lepo podele novac, pa tek onda da se razvedu. Smatra da je zaslužila da joj plati sve zbog čega je uništio njihov brak - otkrio je izvor i dodao:

- S druge strane Nenad zna da Ivana želi da ga ostavi i pokušava da napusti "Zadrugu", možda će čak i pobeći. Međutim, ona pokušava da mu prenese poruku da želi da on tamo ostane kako bi joj dao novac za koji ona smatra da je zaslužila- zaključio je izvor za Republiku.

Foto: instagram.com/_ivv_
Više ne želi njegovo prezime... Ivana izmenila profil na Instagramu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading