Zadrugarka prošla golgotu zbog zaljubljene žene! PAULU devojka napala na ulici: SEKLA JE NOŽEM PO TELU I RUKAMA!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zadruga

12.01.2021

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hublinovu je danima proganjala tinejdžerka koja je htela da budu u vezi, a nakon što ju je odbila napravila joj je sačekušu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Paula

Učesnica "Zadruge 4" Paula Hublin doživela je neprijatnost u Zagrebu kada je na nju nasrnula devojka s nožem u rukama! Kako Rijaliti saznaje, Hublinova je s društvom šetala centrom Zagreba u trenutku kada joj je s leđa prišla nepoznata devojka u pokušaju da je osakati jer Hublinova nije htela emotivnu vezu s njom.

Naime, Paula je mesecima pre incidenta dobijala ljubavne poruke od ženske osobe koja je insistirala da budu zajedno, a kako Hrvatica to nije želela, brutalno ju je izvređala, što je rezultiralo jezivim napadom.

 

Pauli su se uvek sviđali momci i nikada nije bila sa ženom u vezi. Jednom prilikom mi se požalila da joj jedna devojka, mnogo mlađa od nje, šalje ljubavne poruke na društvenim mrežama i non-stop priča da hoće da budu zajedno. Pauli to na početku nije delovalo ozbiljno, sve do trenutka kad je ta devojka došla do njenog broja telefona. Počela je konstantno da je zivka, šalje poruke, a u jednoj je napisala da će naći njenu adresu da bi joj sve u četiri oka objasnila. Pisala joj je: "Ne mogu da živim bez tebe. Po ceo dan gledam tvoje slike i sanjam o danu kada ću da te ljubim. Pruži mi šansu, nećeš da se pokaješ" -priča nam dobro obavešten izvor.

Krvi je bilo svuda! Jedva su tu devojku odvojili od Paule

Kako smo saznali, problem je nastao kada je Paula nepoznatoj devojci sastavila dužu poruku u kojoj je navela da ne voli žene, a ako ne prestane da je zove, prijaviće sve policiji.

 

RepublikaFoto: Youtube.com/Baka Prase

Baka Prase terao Paulu da imaju seks

Paula Hublin je nedavno, izazvana provokacijama bivšeg dečka Tome Panića, iznela detalje o njenom odnosu s Bakom Prasetom. Ona je ispričala da ju je on prisiljavao na seks u njegovom stanu, a da je ona samo želela da se poljube.

- Tačno je da me je Baka Prase muvao. Videli smo se u njegovom stanu, ali sam se razočarala kada sam shvatila da mu je samo seks bitan. Ljubili smo se, a on je hteo nešto više. Ne znam šta da mislim o njemu, samo znam da ne želim da se sećam tog užasnog događaja. On mi se danas gadi - ispričala je u rijalitiju Hublinova.

 

-Kada je Paula poslala poruku, bila je poprilično gruba prema toj devojci. Rekla joj je da nema mira od njenih poruka i poziva, a u jedno rečenici ju je nazvala psihopatom. Od tog trenutka više nije bilo nijednog poziva, pa smo obe mislile da se osoba dozvala pameti. Tog dana smo predveče izašli da prošetamo, bile smo u pešačkoj zoni s još dva druga. Odjednom smo čule dreku. Kad smo se okrenule, devojka s kapom trčala je ka nama i zaletela se ka Pauli. Imala je nož u ruci, skočila je na Paulu i rekla: "Sad ćeš da vidiš ko je psihopata". Počela sam da vrištim, a moji drugari su pokušali da je zaustave i otmu nož. Isekla je Paulu nekoliko puta po rukama i jednom po stomaku. Krvi je bilo svuda! Jeza me prođe kad se samo setim! Na kraju su još neki ljudi pritrčali u pomoć, a ta devojka je na kraju završila na saslušanju u policiji. Drago mi je samo da je Paula ostala živa posle svega. Danima je bila van sebe- priča nam zadrugarkina drugarica.

 

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official

Fran: Paula voli problematične momke!

Fran Pujas, koji se pred kamerama nekoliko puta mirio s bivšom devojkom Paulom Hublin, rekao je jednom prilikom da ona voli momke koji su loši i koji su grubi prema devojkama.

- Paulu dobro poznajem. Vi ovde u rijalitiju niste videli ni 10 posto onoga kakva je ona napolju. Voli muškarce koji su malo grublji, loši i prave probleme. Nikad se nije vezala za nekog akademika. Pitajte je, neka i sama kaže ako sme. Ja sam pravi primer momka s kojim bi ona ušla u vezu, mada smo nas dvoje toksični jedno za drugo. Zato se stalno svađamo, ali smo nekako navikli tako da funkcionišemo - ispričao je Fran.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading