(VIDEO) KRISTIJAN UHVATIO TARU I ŠA U AKCIJI?! Ispričao sve detalje, zadrugari ZAMEMELI!

Autor:

Zadruga

30.12.2020

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Au!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan Golubović

Kristijan Golubović otkrio je zadrugarima tajnu koju je zabeležio, a radi se o Tari Simov i Nenadu Aleksiću Ša, za kojeg je ona nedavno rekla da joj se dopada. 

 - Koja je to smećarka! Tara u kupatilu, hvatam je tamo na stolici sa šminkom, i ulazi Ša, gleda u jednu kameru, pa u drugu, nešto joj pokazuje rukama. Znaš kako ga je pogledala, kao da se j*bu deset godina, tačno se vidi da ima nešto između njih. Ima nešto, da li od sada ili od ranije! - ispričao je Kristijan, dok su ga cimerke gledale sa nevericom. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan Golubović u Tara Simov

Inače, Kirstijan i Tara žestoko su se sukobili tokom dana, te je obezbeđenje moralo da reaguje, on je ščepao Taru i bacio je na krevet. Golubović je nakon toga kaženjen dvonedeljnim honorarem. 

- Dragi zadrugari, doneli smo odluku da Kristijan bude kažnjen dvonedeljnim honorarom zbog agresivnog ponašanja. Veliki šef", pisalo je u pismu.

 

- Izvinjavam se Tari, ona je bila jako drska. Pali smo zajedno preko stolića, ali ja nisam imao nameru. Ja sam alergičan kada neko priđe mojim stvarima, ona je prsnula na kanađanke, na šorts i duks. Moje stvari su skupe, a ja ne bih voleo da ih neko uništi na taj način. Da je ceo bazen izbacila u pab, ne bi bilo frke, ali ulje ne može. Ako je sujeta zbog šlaga, to je strašno - rekao je Kristijan.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading