Čuveni pčelar se konačno skrasio: Miki ženu i dete uselio u svoju kuću!

Autor: Dušan Lukić

Zadruga

29.12.2020

04:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Našao mir.

RepublikaFoto: facebook.com/Miroslav Miki Djuričić-FAN PAGE
Miki Đuričić

 

Miki Đuričić, koji je pre skoro četiri meseca dobio ćerku Dunju, skroz se promenio otkako je postao otac i konačno se skrasio. Iako je govrio da sa majkom svog deteta ne planira da živi, već da će samo priznati dete i plaćati alimentaciju, kako tvrde njegove komšije, sada se sve preokrenulo.

- Od kada je prvi put video bebu, Miki je potpuno odlepio. Jednostavno, shvatio je šta su mu prioriteti u životu, otišao je u Krčedin gde živi Angelina i razgovarao sa njom. Ona se sa detetom preselila kod njega u Kupinovo, a Miki se potrudio da kuću koju je dogradio sredi cakum-pakum, tako da sada njegove dve princeze uživaju. Za ćerku je spremio posebnu sobu i preuzeo sve oko bebe. Nije mu teško da je presvlači, hrani, prokuvava flašice, izvodi u šetnje, a u kuhinji je i dalje glavni. Ma totalno je druga osoba. Više ga nema ni u lokalnom kafiću gde je uvek pio jutarnju kafu sa ortacima, kao ni u obližnjoj kladionici odakle nije izlazio. Niko ga ne viđa, osim kada dođe u prodavnicu po nabavku hrane - otkriva jedan od Mikijevih komšija iz Kupinova za STAR i objašnjava:

 Više ga nema ni u kafiću gde je uvek pio jutarnju kafu sa ortacima, kao ni u obližnjoj kladionici odakle nije izlazio

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Miki Đuričić

- Glavni prihod ima od proizvodnje mesa od mangulica koje gaji više od godinu dana. To mu dobro ide i ne planira da menja taj biznis. Pare od rijalitija je uložio u gradnju kuće i opremanje, a jedan mali delić je ostavio na račun za ćerkino školovanje. Sada baš uživa, postao je pravi porodični čovek, pa ni mi koji ga poznajemo od detinjstva ne možemo da ga prepoznamo. Ali drago nam je da se sredio konačno, jer nije on baš u cvetu mladosti. Bolje ovako sa ženom i detetom da bude, nego po rijalitijima i kladionicama gde je i izgubio sve pare proteklih godina.

 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Svi Mikijevi pokušaji da se skrasi

Miki je dospeo u javnost kada je već imao 28 godina i kada se kao staromodan momak veoma nemirnog duha 2006. godine prvi put prijavio da uđe u kuću "Velikog brata". Ubrzo je postao jedan od omiljenih rijaliti igrača, koji se pojavljivao u više različitih formata ove vrste programa, a tokom uzbudljive rijaliti karijere je u nekoliko navrata pokušavao da se skrasi.


- Jedan od takvih pokušaja bio je kada je prihvatio posao pred kamerama, koji ga nije predugo držao. Oprobao se kao glumac u seriji "Mile protiv tranzicije", a postao je i voditelj "Emoušna". Vodio je emisiju na radiju B92, a na televiziji emisije: "Mikijeva nesavršena kujna", "Dnevni magazin", "VB magazin" i "Moja velika svadba".
- Jedan od pokušaja da se skrasi bio je i kada se zaljubio u voditeljku "Parova" Anđelu Lakićević, koju je čak bio verio i planirao sa njom porodicu. Međutim, do toga nije došlo.
- Veliku ljubav doživeo je i u rijalitiju "Zadruga 2" kada je uplovio u vezu prepunu strasti sa Suzanom Perović. Na kraju je zbog fizičkog nasilja nad njom i Nadeždom Biljić završio sa nanogicom, tako da se i taj pokušaj da se smiri završio neslavno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ala

29.12.2020 08:41

Čuveni "pčelar" koji nikada nije imao ni jednu jedinu pcelu.

Zz top

29.12.2020 10:06

Sav se naježih. Polusvet.